Video: kookboekupdate #4: de boeklancering!

Hey you! Het is de hoogste tijd voor kookboekupdate nummer 4! Mijn updates komen in complete chaos en deze video is dat wederom, maar ik vind het leuk om met jullie te delen wat er allemaal komt kijken bij zo’n lancering van een tweede boek 😀 En dat is nou eenmaal chaos.

In deze video kreeg ik het eerste exemplaar van het boek, had ik drie radio-interviews, laat ik een stukje zien van de speeches op de boeklancering en bespreek ik uitgebreid alle cadeautjes die ik kreeg tijdens de boeklancering. En dat in minder dan 10 minuten. Klaar voor?

Check de video hier of hieronder:

Vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal? Dat kan hier! Ik wil dit jaar heel graag de 10.000 subscribers halen, dus JIJ kan helpen! 😀

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *