Vega: Salade Caprese met mozzarella, tomaat, basilicum, pasta en croutons

Hallo daar! Vandaag ben ik eens op pad gegaan voor nieuwe borden voor bij Bas (weg met die lelijke borden met rare blauwe printjes!) maar ik ben helaas niet geslaagd.. Wel vond ik een mooie schaal die ze ook nog niet hadden hier in huis en dus kocht ik die maar. En ik kon ‘m meteen gebruiken vanavond, want ik at een maaltijdsalade Caprese!

De salade maak je met veldsla, pasta (ik had vlindertjes), een tomaat, 1 bol buffelmozzarella, een paar blaadjes basilicum en balsamico sladressing. Over de salade heb ik dan nog zelfgemaakte (HEERLIJKE) croutons gedaan. Die maak je door in blokjes gesneden maïsbrood in een bakje met olijfolie, 1 teen knoflook en zout te mengen en dit even (5 minuutjes ongeveer) te bakken in een koekenpan (tot ze knapperig zijn).

Ik vond het een onwijs lekkere salade en heb heel veel er van gegeten! Lekkerrrrrr.

Dat was ’t weer. Morgen wordt het denk ik weer eens tijd voor een flink stuk vlees.. We zullen zien! Byebye

Misschien vind je dit ook lekker:

Brood met Mozzarella, tomaat en basilicumSalade met mozzarella en avocado

Italiaanse Hamburgers


6 reacties

Nadine -

Klinkt heel lekker! Ik hou normaal niet van croutons, maar dan heb ik het over die kant en klare croutons. Maar deze zelfgemaakte klinken erg lekker!

leonie -

Oeh ik zou zeggen, probeer deze croutons eens! Het voegt echt iets toe aan je salade, heerlijk!

SophieSweetVintage -

Mmmm… Klinkt goed! Zeker met die zelfgemaakte croutons!

leonie -

Ja, die croutons zijn ZO lekker!

Mikki -

JA ik was vergeten te zeggen dat er nog zout bij op moest! Lekker is het he ik heb het ook gemaakt want ik had nog 1 plakje oud brood haha

leonie -

ja vet lekker! En inderdaad ideaal voor oud brood! Zo maakte ik laatst ook toast van oud brood bij m'n poangasiusfilet in ham, ook super lekker! Smaakt een beetje hetzelfde.

Reageer ook