Italiaanse hamburgers met mozzarella, tomaat en basilicum

Goedenavond! Omdat ik morgen op vakantie ga, moest ik een paar dingetjes opmaken in huis. Met de dingen die ik nog had vond ik een heerlijk receptje op ah.nl! Ik maakte de Burger Γ  la pizzaiola, maar dan net een beetje anders.

Je grilt twee hamburgers tussen een gril en snijdt ondertussen de mozzarella en tomaat in plankjes. Je neemt ongeveer 15 gram basilicum en die meng je met 3 eetlepels Yo fresh en dit mix je even met de staafmixer. De burger bouw je op door een ciabattabroodje te vullen met rucola, dan de burger, tomaat, mozzarella en je topt af met de basilicummayonaise.

Ik vond het een beetje flauw, maar wel lekker. Ik was vergeten om peper&zout op de hamburger te doen, dus waarschijnlijk dat ’t daarom zo flauw was. Anyway; prima te eten!

Morgen ga ik op vakantie en dan heb ik waarschijnlijk even geen internet. Natuurlijk wil ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van mijn (Griekse) eten en dat zal ik dan doen op facebook.com/GEWOONWATEENSTUDENTJESAVONDSEET.

Tot snel!


9 reacties

Fem -

Hee ik heb je gezien op Zakynthos!
Ik had het alleen pas door toen ik las wat je in het zand geschreven had, ik lag daar namelijk vlak naast πŸ˜‰
Ik hoop dat je het leuk gehad hebt, ik heb alvast een super vakantie gehad!

leonie -

Haha ik vond het echt super leuk om dit te lezen op vakantie!! Wij hebben het echt super gehad. Wat een eiland! Waar verbleef jij? Ook in Agios Sostis neem ik aan?

Fem -

Ja, in het Porto Koukla hotel (vlak waar jij was toen)!
Ik zou zo terug willen πŸ˜‰

DaniΓ«lle -

Hmm altijd lekker en makkelijk, hamburgers! Ik maak ze ook graag helemaal zelf, maar dat kost net wat meer tijd. Aangezien ik nauwelijks vlees eet, zou ik voor visburgers gaan πŸ™‚

leonie -

Mmm lekker, mijn vriend maakt ze ook vaak zelf. Hoe maak jij ze?

Sylvia -

Oew, ziet er weer goed uit! πŸ™‚ Haha, dat ken ik, dingen moeten opmaken vlak voordat ik op vakantie ga, ik eet dan altijd de meest vreemde combinaties πŸ˜›

leonie -

Hahaha ja, 't maakt je wel creatief πŸ˜‰

Marike -

Het klinkt heerlijk! πŸ™‚

leonie -

Dank je πŸ˜€

Reageer ook