Goedemiddag!! Vanmiddag maar weer eens een blogpost over mijn lunch: een broodje met mozzarella, tomaat en basilicum! Dit kennen jullie vast allemaal wel, en zo niet dan moet je het gauw eens uitproberen! Super simpel en heel lekker.
Ik gebruik vandaag onwijs lekker brood van de Vomar; VLOER ZONNEPIT Vers Gebakken HEEL. ‘t kost wel wat (2,50 ofzo?) maar hij is erg lekker. En van kazen heb ik niet zoveel verstand.. Ik heb nu gewoon de goedkoopste mozzarella van de Appie. Iemand een betere tip? Of proeven jullie ook geen verschil?
Dat was ‘m voor vanmiddag. Tot vanavond!
leonie zegt:
thanks voor de tip! Ik snap dr nooit wat van, maar nu weet ik tenminste het verschil! Ik ga 't snel uitproberen!
Nina zegt:
Ik neem ook altijd buffelmozzarella, vind ik zelf veel lekkerder!
Anoniem zegt:
Ohh je moet echt een keer buffelmozarella proberen! Dat is dus gemaakt van koe/buffel melk, en er zit echt veel meer smaak aan, super lekker! is wel iets duurder, maar zeker het proberen waard!
Esmay zegt:
Ohja, mozzarella moet ik nog kopen! 🙂
Lekker dit!