Vette foodshirts!

Hoi! Ik hou van álles wat met lekker eten te maken heeft en ben dus ook dol op foodfashion! Geen idee of dat een echt begrip is, maar dan bij deze: kleding met eten er op. Love it! Mijn liefde ervoor begon ooit toen ik bij Bershka (jaren geleden) een shirt kocht met een hamburger er op en de tekst “Burger’s in danger” – wat ik opvatte als een soort anti-dieet t-shirt (Help! De burgers sterven uit!). Cool. En deze zomer werd ik verliefd op het H&M ijsjesshirtje, die mij helaas van geen meter stond. Maar ook: cool.

Nu was ik donderdagavond in de stad om een outfit te scoren voor de boekpresentatie die al bijna is (AH!) en hoe vet zou het zijn als ik gewoon een shirt aan zou trekken met frites ofzo er op? Vet. Dus, daar ging ik naar op zoek in de Kalverstraat, die verrassend rustig was die donderdag. En ik vond!

En omdat ik zo hou van alles wat met lekker eten te maken heeft, dus ook lekkeretenkleding, dacht ik; waarom schrijf ik er niet gewoon een blogje over? Dus bij deze! Een blogpost over waar je op dit moment de vetste foodshirts kunt krijgen. Dit zijn in ieder geval mijn favo’s!

HEMA
Ja, als je er nog niet over hebt gelezen dan geloof je het bijna niet, maar HEMA heeft op dit moment echt het tofste shirt ooit in de collectie: een rookworstenshirt. En het is zo vet, dat ‘t al is uitverkocht. In ieder geval online en in de Hema in de Kalvertoren in Amsterdam. Super jammer, want ik vind dit shirt echt gruwelijk tof.

ZARA
Dit witte shirt met allemaal heerlijke happen er op heb ik al maanden op het oog en al twee keer gepast, maar het model staat me echt helemaal niet. Zo jammer, want het is zo’n tof shirt! En maar 16 euro nog wat. Ik vind ‘m awesome.


Pull & Bear
In mijn zoektocht naar een shirt voor de boekpresentatie kwam ik bij pull & bear twee varianten tegen die ik allebei heb gekocht. Super vet! De witte is bedrukt met frietjes en de tekst WTF, met tussen haakjes (Where’s the food). Die tekst vind ik stom, maar de frietjes zijn awesome! 😀 Wel jammer dat ‘t een croptop is, maar ook wel weer leuk juist. De zwarte is m’n favoriet; bedrukt met milkshakes en hamburgers en de tekst YUMMY!. I like!

Hou jij ook van foodfashion en heb je ook iets in de kast hangen?


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

8 reacties op “Vette foodshirts!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *