KOOKBOEKUPDATE: Grazia, interviews, promovideo, GOODIEBAGS & kom je helpen tijdens de lancering?

Hi allemaal! Jeetje jongens, het gaat zo goed. Ik ben haast bang dat jullie het zat worden om te lezen, maar ik maak zúlke leuke toffe vette dingen mee. Deze week was ook weer zo’n week! Oh, ik hoop dat jullie het nog niet zat zijn… Deze week stond ik o.a. in grazia, werd ik genomineerd voor de viva400 (extra publiciteit), had ik een interview, gingen er dingen met de goodiebags HEEL goed, gaf ik workshops, was de trailer van m’n boek af en nou ja, lees maar mee:

Publiciteit
WOEHOE! Deze week verscheen de nieuwe grazia met mijn kookboek er in! En guess what? 4 sterren van de 5! 😀 YES! Verder had ik zaterdagochtend een interview voor een hogeschoolmagazine dat in december verschijnt. Ook had ik contact met een krant over een hele toffe publicatie, maar daar later meer over ;-).

De promo is af!
Misschien had je het al gezien, maar de promovideo voor het boek is af! Deze heb ik twee weken geleden opgenomen met cameraman Gijs Hoekstra, van 60Frames. Het was heel leuk om te doen en ik vind het maar minimaal-ongemakkelijk om het terug te kijken. Tja, je eigen stem terughoren is niet altijd heel leuk (gets praat ik echt zo?) haha, en loop ik echt zo als een eend?! Maar dat zal vast komen door het filmen. Toch? ;-). Je kunt de promo hierrrr bekijken (3 minuutjes).

GOODIEBAGS!
Ik ben dus bezig met de meest awesome goodiebags. Niet eens per se qua producten (die zijn ook tof), maar ook het ontwerp ben ik erg blij mee. Als het goed is worden ze eind deze week geleverd. Can’t wait! Oh, en er is echt een héle toffe partij die me wil helpen met de goodiebags en daar ben ik zo blij mee! Maar daarover na de boekpresentatie meer…

Lancering
De lancering gaat zijn in Pacific Westerpark en je kunt je via facebook aanmelden als je er bij wil zijn. Ik kreeg deze week reacties van een aantal toffe (food)bloggers die ook komen, dus jeej! Verder is de chef van Pacific echt geweldig, want hij is bereid om op de dag van de presentatie gewoon een ‘Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet-special’ op de kaart te zetten en klaar te maken! Kun je dus meteen in pacific een gerechtje van mij eten :D. SUPER VET.

Oproepje: wil je helpen met verkopen?
Dan nog even een oproepje; bij de boekpresentatie is er natuurlijk de mogelijkheid om het boek te kopen. Maar hij moet dus wel verkocht worden en nu doe ik een oproepje: Heb je zin om langs te komen op dinsdag 21 oktober tussen 17-19 uur op mijn boekpresentatie en zou je wel willen helpen met het verkopen van het boek? Het duurt twee uurtjes, je staat (of zit:P) gewoon achter een tafel en verkoopt het boek aan de mensen die ‘m willen. En in ruil krijg je natuurlijk het boek cadeau. Gesigneerd, als dat is wat je wil, hahaha! Ik zou het super tof vinden als twee van mijn lezers dit willen doen. Ik ben dus op zoek naar 2 mensen. Lijkt dit je wat? Stuur even een mailtje aan Juliet, zij is van de uitgeverij (en ze is heel lief) en regelt dit dan verder met je.

Vooruit bestellen
Wil je het boek straks als eerste in handen hebben? Bestel ‘m dan hier alvast! En bekijk vooral ook even de preview van de eerste 16 pagina’s :D.

Nou, dat was de update voor vandaag. Vanavond heb ik een interview en donderdagavond weer een. Nice! Verder komt het nu echt gruwelijk dichtbij, aaaah! Ik vind het zo spannend! En tegelijkertijd kan ik niet wachten tot het volgende week zaterdag is en ik alleen maar heel erg ga chillen. Maar wieeeeeh! Eerst nog even een boek lanceren. Tschuss!!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

7 reacties op “KOOKBOEKUPDATE: Grazia, interviews, promovideo, GOODIEBAGS & kom je helpen tijdens de lancering?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *