
Nodig voor twee personen: 6 gekruide kipdrumsticks – 4 tomaten – 3 tenen knoflook – balsamico sladressing (AH huismerk) – gemengde salade – 1/2 komkommer – honing-appelsladressing
De kipdrumsticks leg je in een ingevette ovenschaal. Deze gaan 35 minuten op 200C in de oven. De tomaten snij je in plakken en besmeer je met uitgeperste knoflook, peper & zout en je giet er balsamico sladressing over. Verdeel de tomaten over een bakplaat en zet dit ook zo’n 20-30 minuten in de oven. Erbij maak je een salade van de gemengde sla, komkommer en de honing appeldressing. Je kunt er ook aardappeltjes bij eten, maar ik had meer zin in heel veel sla, dus daar gingen we dit keer voor :).
We aten verrukkelijk! Omnomnom. Nou ben ik zelf wel meer liefhebber van kippenvleugeltjes, maar drumsticks kunnen ook wel prima zijn. Overigens, wel zo eerlijk; ik geloof dat we dit recept hebben van Ah.nl! We hebben het al heel vaak gemaakt en iedere keer bevalt ‘t weer heel goed!
Dus, dat was m’n diner van vanavond. Wat heb jij gegeten?
VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:



Mandy zegt:
Doe je de tomaten dan in een andere schaal/bakplaat dan de kip? Het oventje in mijn studentenhuis is daar helaas niet groot genoeg voor.. kunnen de tomaten ook bij de kip in de ovenschaal?
leonie zegt:
Doe ik wel, maar hoeft niet per se. Lekker als je alle smaken gewoon door elkaar laat gaan!
10eke zegt:
Ik heb de romige spinazielasagne met gehakt enz…gegeten. Jij vond het flauw ik heb het volgende gedaan en het was heerlijk! uitje bakken, knoflook erbij, gehakt, tomaatblokjes en daarbij een verkruimeld tuinkruidenbouillontablet van knorr erdoor. Dat moet je ook eens proberen, helemaal lekker!
leonie zegt:
Goeie tip! Dank je 🙂