Mijn afgelopen week! Uiteten op vega-maandag, naar de SPA & de Jersey Boys, borrelen en nog meer uit eten!

Hallo daar! Daar ben ik alweer met een samenvatting van mijn afgelopen week. Die alweer behoorlijk druk was. Of naja, voor mijn doen. Maar wel weer met allemaal leuke dingen. Ik ga je er uitgebreid over vertellen in deze blogpost. Sidenote; volgende week komt er denk ik niet zo’n samenvatting online want ik heb eindelijk een enigszins rustige week in ‘t vooruitzicht. Wat ik leuk vind om te weten; vind jij het leuk om te lezen wat ik meemaak? Of interesseert ‘t je geen hol? Let me know! En nu: doorlezen! Voor mijn belevenissen van week 6.

Maandag: Uiteten op vega-maandag en pubquizzen bij Bar Baarsch
Mijn maandag begon vrij bizar. Eerst een heftige werkdag en daarna heel gezellig uit eten met een aantal collega’s van DeLaMar. We gingen een hapje eten bij Radijs, een fijn restaurantje in Amsterdam West. Het was handig om hier wat te eten, omdat we daarna zouden gaan pubquizzen bij Bar Barsch, wat ongeveer 100 meter verder in West zit. Omdat het vega-maandag was bestelde ik de vegaburger. En die was enorm! Wel erg lekker! Maar echt enorm. En als ik dat zeg, dan zegt dat écht wat. Maar mjam! Daarna gingen we pubquizzen. En dat was echt tof! Bar Baarsch is sowieso echt wel een leuke spot in Amsterdam West. Laatst ging ik er al eens borrelen met een ex-collegaatje en ze hebben er echt een geniaal goeie borrelplaat met allemaal lekkere hapjes. Maar ook de pubquiz was leuk. Wel moeilijk, ik wist praktisch niets, maar het was leuk :D. Fijne maandag!

Dinsdag
Dinsdag ging ik dan gewoon weer overdag werken, maar wel met een heerlijk vooruitzicht ‘s avonds. Ik zou met vriendinnen naar SPA zuiver. Heerlijk! We hadden via facebook een 50% bon, dus we konden voor een prikkie ‘s avonds chillen in alle lekkere sauna’s en zwembadjes. Van te voren at ik even heel snel, een beker Goodnoodles van Unox. Die echt verrassend lekker was! En daarna was het chillen geblazen. Of naja, dat was de bedoeling. Maar man oh man, bikinidag is ellende. Ga NIET naar Spa zuiver op bikinidag, óf als er net een facebookactie is geweest. Ellendig publiek en absoluut geen rustig avondje sauna. Maar goed. Het was toch wel gezellig en lekker :). Dinsdag was dus ook alweer achter de rug! En met het vooruitzicht op een heeeeele toffe woensdag, ging ik naar bed.

Woensdag – De aller tofste dag van de week! Wat? VAN DIT JAAR!
Woensdag was dan echt een super toffe dag. In de ochtend hadden we van DeLaMar de perspresentatie van VASLAV, onze nieuwe eigen productie. Super leuk is dat; we presenteren op zo’n ochtend de nieuwe productie aan de pers. Met alle acteurs, Arthur Japin die een mooi verhaal vertelde over de voorstelling en veel pers aanwezig. En ein-de-lijk mogen we met de trailer van Vaslav naarbuiten. Die werd o.a. gemaakt door een van m’n marketingcollega’s en hij is ZO mooi geworden! Echt, bekijk ‘m eventjes (HIER). Vind ik leuk! :D.

Al met al duurde deze hele happening best lang en pas rond een uurtje of twee ging ik terug naar kantoor. Daar maakte ik m’n werkdag dan -vol adrenaline- af tot een uur of 5. Ik stopte vroeg met werken, omdat ik’s avonds met collega’s nog naar de Jersey Boys zou gaan! We aten van te voren een hapje in de artiestenfoyer van DeLaMar en oei dat was vet heerlijk. Er stond echt een geweldige bami op het menu. Kreeg een bord vol, lekker met kroepoek en komkommersalade erbij. Ik at heerlijk!

Daarna gingen we snel richting Amsterdam centraal om de trein naar Utrecht te pakken. En in het Beatrixtheater genoten we vervolgens van de Jersey Boys. Na de voorstelling besloot ik samen met een collegaatje door te reizen naar Rotterdam, omdat allebei onze vriendjes daar wonen. Om een uurtje of 12 was ik pas bij Bas, maar het was prima. We gingen naar bed en ik kon weer een hele toffe dag afstrepen. En no way dat ik snel kon slapen, ik heb echt nog enorm tegen Bas aan lopen kakelen over hoe heerlijk deze dag was. Echt, zo’n perspresentatie is zoiets tofs om mee te maken met je werk. Ik kan niet wachten tot de première van Vaslav, waar ik ongetwijfeld ook wel bij zal zijn. I love my job! (Ik roep dit echt te vaak, verveelt het al?)

Donderdag
Donderdag werd het dan echt even tijd voor een rustigere avond. Overdag werkte ik weer gewoon, niks speciaals, en na werk ging ik heerlijk voor mezelf koken, chillen op de bank, de afwas sinds zaterdag wegwerken en fijn Wie is de mol kijken. Dat heerlijke koken was trouwens helemaal niet zo heerijk, zoals je al kon lezen in m’n blogpost van donderdag.

Vrijdag
En toen was het alweer vrijdag! Time flies! Wat een week tot nu toe! En mijn vrijdag had ook alweer een lekker vooruitzicht. Overdag werken, en om half 5 zou iedereen ‘t werk neerleggen voor de afscheidborrel van een van de meest geliefde collega’s binnen DeLaMar. Dat deden we, ik dronk een paar heerlijke glaasjes wijn en ging toch optijd naar huis. Omdat ik echt kapot was! De hele week al liep ik met een goeie verkoudheid rond en dat hakte er in. Op de weg naar huis reed ik langs m’n nieuwe favo snackbar in Amsterdam, Ma Baker, en nam ik een Turkeystick voor thuis mee. Daarna lekker met de voetjes omhoog, op de bank onder een dekentje. En om half 9 viel ik in slaap. Haha, partyanimal.

Zaterdag – uit eten bij Wilhelmina Dok
Zaterdag was het dan tijd voor een familiedag, met de familie van mijn vaders kant, die ik al zeker twee jaar niet had gezien. We gingen een hapje eten bij het Wilhelmina Dok, in Amsterdam Noord. Met een prachtig uitzicht over het IJ. Heel tof! Het eten was ook prima, maar niet het lekkerste wat ik ooit heb gegeten. Maar wel gewoon echt prima hoor. En de locatie & de gezelligheid met m’n familie maakten alles goed. Halsoverkop moesten vriendlief en ik echter rond een uurtje of 11 echt wel vertrekken, om het pontje te halen richting CS, omdat we nog een huisfeestje bij Bas thuis zouden hebben. Ik kondigde al de hele dag aan Bas aan dat ik ‘t echt niet laat zou maken (ik ken die huisfeestjes hier in Rotterdam, pfoe, daar had ik echt geen energie voor), maar vervolgens zat ik zondagochtend om half 6 toch echt nog een Turkse pizza weg te werken met de laatste party-gangers. Was toch wel een beetje laat geworden dus…

Inmiddels is het zondagavond kwart over tien (of naja, inmiddels kwart voor 12) en ik met écht van mezelf over een kwartier in bed liggen (niet dus). Morgen weer vroeg op, om de fyra naar Amsterdam te pakken voor weer de eerste werkdag van de week.

M’n plannen voor volgende week? Ietsje rustiger, maar nog steeds wel wat leuke dingen. Maandagavond beginnen we de week weer goed met wederom een pubquiz met collega’s. De vorige was erg goed bevallen ;-). Ik denk dat we gewoon weer naar Bar Baarsch gaan. Maar we zullen zien! Dinsdagavond ga ik met een collega (of meer?) naar het Theatercollege van Bram Moszkowicz in het DeLaMar Theater. Ik ben heel benieuwd wat hij te vertellen heeft… Voor woensdag, donderdag en vrijdag heb ik nog geen plannen. En hey, voor zaterdag en zondag volgens mij ook niet. Wat een heerlijk vooruitzicht. 😀

See you tomorrow!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

13 reacties op “Mijn afgelopen week! Uiteten op vega-maandag, naar de SPA & de Jersey Boys, borrelen en nog meer uit eten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *