Download gratis de Gruwelijk Grillen Kerstspecial | e-book met 20 kerstrecepten

Hallo leuke mensen! Het is december en dat betekent dat je ongegeneerd mag gaan nadenken over Kerst. YES! Oh man, ik ben een groot liefhebber van Kerst en vind het echt de most wonderful time of the year omdat je bezig bent met lekker eten, het gezellig maken van je huis én omringd bent met de mensen die je lief hebt. Alles waar ik gek op ben <3. Omdat ik zo’n enorme liefhebber van Kerst ben, heb ik dit jaar iets heel heel heel erg tofs. Een soort kerstcadeautje… De afgelopen weken ben ik er druk mee bezig geweest en met trots presenteer ik vandaag dan eindelijk… De Gruwelijk Grillen Kerstspecial! Een e-book met 20 (!) recepten voor de feestdagen <3. WOEHOE!

Download het e-book hier

cover

Het was 7 oktober 2020 toen ik weer een ideetje kreeg… “Jan, wat nou als we ook een kersteditie maken van Gruwelijk Grillen?!” In het voorjaar van 2020 bleek het maken van een e-book vol barbecue recepten (Gruwelijk Grillen) de perfecte bezigheid tijdens de lockdown. Waarom doen we dat niet nog eens dunnetjes over?! Sluit twee foodliefhebbers nóg een keer op in een fijn huis met buitenkeuken en een enorme liefde voor Kerst (oké, bij één van de twee dan) en je hebt wederom de juiste ingrediënten voor een e-book.

In de Kerstspecial van Gruwelijk Grillen vind je 20 recepten voor de aankomende feestdagen. Van een gruwelijk tof vega hoofdgerecht en coquilles van de grill tot warmgerookte zalm van de barbecue (dit is waanzinnig!) en verrukkelijke gratin van zoete aardappel en biet. Het spektakelstuk, de kers op de taart of beter gezegd; de piek op de kerstboom, is de Beef Wellington, die je ook op de cover ziet.

beef_wellington

Wat kan je verwachten?
Het is een e-book vol finger licking foto’s (al zeg ik het zelf, haha) van gruwelijke gerechten. In totaal staan er 20 recepten in het e-book; de helft vega, de andere helft met vlees of vis. Je kunt bijna alle gerechten klaarmaken op de barbecue, maar veel ook in de oven of – geheel in kerstsferen- op je gourmetstel. In totaal vind je in het boek 6 voorgerechten, 7 bijgerechten, 4 hoofdgerechten en 3 desserts. En zoals je van me gewend bent; het zijn geen ingewikkelde recepten, maar het ziet er wel gruwelijk goed uit en smaakt natuurlijk heerlijk :D.

coquilles
Coquilles met hazelnootboter, cantharellen en knapperige boerenkool

hasselback
Hasselback aardappel met truffel tapenade en gruyère

spitskool
Spitskool van de grill met dressing

gegrilde_ananas
Gegrilde ananas met vanille-ijs en whiskykaramel

Daarnaast staan er tips in voor de styling van je kersttafel in samenwerking met ESSENZA, vind je een pagina over verantwoord Kerst vieren in samenwerking met PLUS, staan er wijntips van Maison Castel bij veel recepten en geven we een geweldig betaalbare BBQ-cadeautip voor de feestdagen. Achterin het e-book vind je 4 complete kerstmenu’s, zodat je helemaal niet meer zelf na hoeft te denken. Oh én ik ben behoorlijk los gegaan met kerstquote’s. I’m not sorry for that #itsbeginningtolookalotlikechristmasssss. Vet mooi trouwens; deze samenwerkingen met Essenza, PLUS, Maison Castel, Big Green Egg en Meater zorgen ervoor dat ik het e-book als gratis download kan aanbieden. Yay! :D.

tafelstyling
Check pagina 37 in het e-book!

kerst

DOWNLOAD HIER
Download de Gruwelijk Grillen Kerstspecial gratis hier. Klik op de link of de afbeelding op die pagina en dan opent het bestand in een nieuw venster. Je kunt het e-book opslaan op je telefoon of computer en zo kun je hem altijd terugvinden als je een recept wil klaarmaken. Wanneer je in de supermarkt staat te twijfelen of je alle ingrediënten hebt, of als je bij de barbecue staat om nog even het recept te checken.

how_to_opslaan

Klikbare links!
Het grote voordeel van een e-book is dat het vol kan staan met klikbare links. Zo is de inhoudsopgave van het boek klikbaar, waardoor je dus gewoon op een recept kan klikken en dan kom je meteen op die pagina in het boek.  Maar ook de onderstreepte links in de recepten zijn klikbaar, de links in de extra artikelen over bijvoorbeeld tafelstyling of alle wijnen die getipt worden bij de gerechten.

bourdbon_belly_burnt_ends
Pork Belly Burnt Ends, met bourbon smaak!

bbq_brownie
Héérlijke brownies van de barbecue met pecannoten en karamel-zeezout!

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van het e-book als ik. Ik vond het echt weer onwijssssss vet om te maken. Je moet weten; ik doe dit ook pas voor de 2e keer; zo’n heel boek ontwerpen, food fotografie van een heel ander level dan ik hier op mijn blog doe, samenwerken met Jan. Maar het was echt weer een heel heel heel vet project en ik ben heel erg trots op het eindresultaat. Merry Christmas, woehoee! 😀

Smaakt dit naar meer?
Natuurlijk is ons originele Gruwelijk Grillen e-book ook nog steeds te koop. Deze bestel je al vanaf €6,95 via Etsy of Bol.com. In dit e-book vind je 34 toffe barbecue recepten. Dit zijn andere recepten dan in de Kerstspecial. Misschien is het een tof kerstcadeau voor een barbecueliefhebber in je omgeving?

tweeboeken2

#Support your local foodblogger
Met heel veel liefde heb ik dit e-book gemaakt. Door de samenwerkingen in het boek ben ik uit de kosten en heb ik verdiend wat ik minimaal wilde verdienen qua tijdsinvestering. Mocht je nog willen bijdragen aan het project dan kan dat op een paar manieren. Deel deze blogpost met anderen, zodat meer mensen het e-book downloaden, laat zien dat je recepten uit het boek klaarmaakt op social media via #gruwelijkgrillen. Dank je wel!

Download het e-book hier

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden van de Gruwelijk Grillen Kerstspecial als ik en kijk uit naar jullie maaltjes de komende kerstdagen. Fijne Kerst! <3

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

15 reacties op “Download gratis de Gruwelijk Grillen Kerstspecial | e-book met 20 kerstrecepten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *