Leo’s leven 230: het e-book is bijna af & 10 samenwerkingen

Goedemiddag mensen en welkom bij mijn dagboek van vrijdag 31 mei. De laatste dag van mei alweer, en ik heb m’n e-book nog steeds niet gelanceerd. Maar goed nieuws: hij is KLAAR! Ik ben de laatste dingen aan het doen en aan het zorgen dat het online ook allemaal goed staat en dan hoop ik ‘m dinsdag te kunnen lanceren. ZIN IN!

Maar goed, ik kom hier natuurlijk vooral om je bij te praten over mijn afgelopen dagen. Die waren wel oké. Ik heb veel gewerkt, ben in Utrecht geweest voor een etentje en een marktplaatsparel, heb nog meer gewerkt en ben in bad geweest, haha. Ja; ik heb de afgelopen 72 uur vooral gewoon gewerkt. Maar daarover heb ik ook van alles te vertellen. Lees je mee?

Dinsdag:
Ik ben namelijk deze week met 10 verschillende bedrijven aan het samenwerken, naast het maken van mijn e-book. Zo begon m’n dinsdag – nadat ik Morris naar de opvang had gebracht – met het aanleveren van een video voor de samenwerking met Nivea. Daarna moest ik de video voor een lekker cracker merk editten en daarna ging ik aan de slag met m’n e-book. Oh en ik schreef natuurlijk m’n dagboek.

‘s Avonds dook ik de keuken in met Green Chef om daar ook wat content mee te maken en na het eten kroop ik met Janneman op de bank om te beginnen aan ‘Daar gaan ze weer’. Echt een vreselijke serie over mensen die mee hebben gedaan aan een reality-programma en nu weer iets nieuws gaan doen in het buitenland. Zo zie je o.a. Debbie uit B&B Vol Liefde met een lover en een kind een glamping beginnen in Italië. Erggg vreselijk, maar ook wel van die televisie die je door blijft kijken.

Woensdag:
Op woensdag hield ik me bezig met een video voor Arla met drie lekkere lunchrecepten, ik deed iets voor Westwing, maakte een preview voor een bonen-recept, werkte aan m’n e-book en stapte om half 4 in de auto richting Utrecht voor een etentje én een samenwerking met Marktplaats.

In Uutje had ik een druk programma; ik moest om kwart voor 5 bij een Marktplaats-afspraak zijn, maar doordat ik ontzettend veel file had onderweg, kwam ik een HALF UUR te laat. Snel m’n Marktplaats-parel opgehaald bij een hele leuke jongen en toen doorrrr naar de Marie Stella Maris winkel voor een cadeau voor een vriendin. Daarna sjeeste ik door naar restaurant Vegitalian om te eten met Amber, Mikki & Yoka. En dat was echt een meeeeega gezellige avond <3. En dit restaurant was echt een enorme aanrader!!

Om half 10 reed ik weer naar huis met de laatste aflevering van Broers podcast, waarbij Tim Hofman te gast was en dat was echt heerlijke ontspanning. Wat een dag!

Donderdag:
Op donderdag werd ik niet helemaal lekker wakker. Ik was de hele dag misselijk en niet helemaal fit. Balen!

‘s Ochtends had ik een ochtendje met Morris, wat wel heel gezellig was, maar hij sliep ook heeeel lang. Tijdens zijn dutje ging ik aan de slag met wederom Nivea, ik maakte video’s voor Estrid en dook nog even in de edit voor de video voor het bonenrecept.

Om kwart over 11 werd Morris wakker en was het tijd om even samen een stukje te fietsen. Ik voelde me echt niet helemaal lekker, maar ik moest wel een kind entertainen, dus dan is fietsen in de bakfiets ideaal. Kost mij weinig moeite en Morris wordt vermaakt door de wind in z’n haren en het uitzicht dat ‘ie heeft. Ideaal.

We stopten nog ff bij de kinderboerderij en waren om half 1 weer thuis. Tijd voor lunch en daarna bracht ik ‘m naar de opvang. Mijn werkdag kon beginnen! Hoewel… eerst nog even wat pakketjes terugbrengen naar het postkantoor.

Ik moest aan de slag met m’n e-book en verwerkte wat feedback op een andere samenwerking. Om 4 uur gooide ik de handdoek in de ring en was het tijd voor een uurtje ontspanning met mezelf. Dat had ik nog maar weinig gehad deze week. Dus ik zette het bad aan en ging lekker ff een halfuur liggen. Overigens moet ik toegeven dat ik in bad ook weer productief was, want ik moest voor een samenwerking nog ff een bestelling plaatsen en lag dat dus in bad te doen. Wéér niet dat hoofd uit.

Maar!

Toen haalde ik Morris op van de opvang en zijn we even een klein stukje gaan wandelen (Met kroegpraat de podcast) en tijdens die wandeling bedacht ik: joe het is weer ff tijd voor vakantie. Zodra de drukte van het e-book achter de rug is, neem ik even vrij. Dus m’n voornemen is nu om vanaf 13 juni even een paar dagen niks te doen. Heeeeerlijk. Nu al zin in!

Goed; Morris en ik waren rond half 6 weer thuis – ik had geen energie voor een flinke wandeling – en toen ben ik op de bank geploft met een hele stapel boekjes en wist Morris zich uitstekend zelf te vermaken met de boekjes terwijl ik lag af te tellen tot Jan thuis kwam.

Om 10 voor 6 was Janneman er en kon ik echt ff in hang modus. Morris kreeg eten, Jan zorgde voor avondeten voor ons twee en ik deed geen reet meer. Veel te moe en misselijk.

‘s Avonds wilde ik eigenlijk nog met twee merken aan de slag, maar het was even mooi geweest en dus ploften we op de bank met Het Perfecte Plaatje en ging ik daarna op tijd naar bed.

Inmiddels is het vrijdagmiddag en vliegt de tijd alweer voorbij. We zijn vanochtend naar het consultatiebureau geweest om Morris op te meten (80cm) en te wegen (10,9 kilo) en natuurlijk om Morris te vaccineren. Dat ging allemaal goed en nu is Jan met Snorrebaard een dagje aan het chillen, terwijl ik weer aan het werk ben.

Vandaag ga ik nog aan de slag met Parfumado – heb weer een vette kortingscode, straks op stories -, ik moet een video editten, een foto maken voor Green Chef en nog een andere video aanpassen. En ik ga voor m’n e-book kan ik vandaag niet zo veel doen, want de laatste versie wordt nu even gecheckt door Jan en verder ligt het technische gedeelte even bij de webbouwer. SPANNEND!

Dit weekend heb ik precies nul plannen, dus dat is een lekker vooruitzicht. Misschien ga ik even surfen, misschien gaan we ergens lekker lunchen, misschien ga ik wel ff klussen. Who knows! Ik spreek je dinsdag weer 🙂 Tenzij alles in de soep loopt qua e-book en ik daar de hele dag druk mee ben. Maar dat zie je dan dinsdag wel :D. Fijn weekend!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Hey Leo, waarom heb je het gezicht van Morris eigenlijk verborgen?
Nou; er zijn best wat mensen die dit dagboek lezen of mij op Instagram volgen en ik vind het een veiliger idee dat die grote massa mensen m’n baby niet kan herkennen. En natuurlijk vind ik het SUPER jammer ook, want het liefst laat ik z’n vrolijke gezichtje de hele dag aan iedereen zien. Maar met veel volgers weet je gewoon niet echt wie er allemaal mee zitten te kijken met welke motieven en dan vind ik het fijner om op deze manier iets meer grip op die situatie te hebben. De eerste drie maandjes mocht iedereen meegenieten en sinds dien is z’n gezichtje online alleen te zien voor mensen die we kennen. Ik hoop op je begrip daarin en vertrouw mij als ik zeg dat onder die geblurde blokjes steeds een HEEL vrolijk kindje verstopt zit :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *