Zelfgemaakte nachos van (oude) tortilla’s/wraps

Goedemorgen mooie mensen. Het is vrijdag en dus tijd voor een lekker borrel-recept. Een tijdje geleden kwam ik ‘s avonds thuis en had ik het idee dat ik niets meer in huis had. Ik hoefde ook niet iets heel spectaculairs te eten, maar had wel zin in iets. Toen realiseerde ik dat ik nog wraps in de vriezer had liggen. Want die wraps van Santa Maria kun je dus perfect invriezen in de verpakking en dan later opeten. Chilllll. En ik had nog avocado én nog crème fraîche en toen besloot ik nacho’s te maken. Op een manier die ik nog niet eerder maakte en echt rete simpel is. Zin in? Let’s nacho!

Nodig: wraps – avocado – crème fraîche – zoetzure saus

Snijd de wraps in driehoekjes en leg ze dan ongeveer 10 minuten op 200C in de oven. Ze zijn klaar als ze knapperig zijn.

Maak ondertussen guacamole van de avocado en crème fraîche (met wat peper, zout en eventueel knoflookpoeder). En serveer het met losse crème fraîche én wat zoet zure saus. Het is namelijk mega lekker om de nacho’s te dippen in deze drie sausjes. MJAM! Eet smakelijk!

Ja mensen; kind kan de was doen. Eten was nog nooit zo makkelijk 😉

Gruwelijk Grillen is al 500x verkocht!
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €8,95 voor jezelf óf iemand anders (hallo Vaderdag!) en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *