Leo’s dagboek: 2 & 3 juni: dikke interieurshoot

Hoi allemaal! Omg! Gister ben ik gewoon vergeten om mijn dagboek te schrijven. Ik was de hele dag druk met een interieurshoot hier in huis en aan het einde van de dag echt uitgeteld en wilde niet meer werken, maar toen vergat ik dus ook gewoon dat ik m’n dagboek nog zou schrijven. Sorry daarvoor. Maar! Hier ben ik. Het is inmiddels donderdag en ik ben ff een dagje niet vrij, omdat er veel achterstallig werk ligt (door maandag vrij en woensdag de hele dag niet achter m’n computer). En van achterstallig werk wordt ik onrustig.

Anyway; ik praat je bij over m’n dinsdag en woensdag. Die stonden in het teken van die enorme interieurshoot hier thuis én twee mega fijne bezoekjes aan het strand. En OMG! Ik heb op een motor gezeten!!

Dinsdag:
Ik begon m’n dag met werken, maar ik moest er wel echt ff in komen na het lekkere lange weekend.

IMG_5101

Ik had m’n agenda zo ingedeeld dat ik de ochtend echt werk zou doen achter m’n computer en dan ‘s middags zo min mogelijk, omdat dit de laatste dag was met mooi weer. Gelukkig had ik wat klusje in en om het huis te doen. Maar eerst… lunch!

IMG_5105

En geloof het of niet, maar ik at voor het eerst in m’n leven tonijnsalade, hahaha. Ik vind dit altijd walgelijk en kattenvoer-achtig, maar gek genoeg had ik er opeens zin in. ZO raar. En het smaakte me ook nog echt vet goed. Idióót echt.

En daarna ging ik zoals gezegd wat klusjes in en om het huis doen. Woensdag zou er een interieurfotograaf langskomen, dus ik wilde nu nog even wat puntjes op de ‘i’ zetten.

Zo maakte ik o.a. een plankje aan de schutting die ik beitste in de kleur van de buitenkeuken, zodat we daar wat tools kunnen ophangen. En ik schroefde een rekje aan de schutting om wat plantjes in te hangen.

IMG_5113

Ook ging ik even naar het tuincentrum om nieuwe planten te kopen. Met mijn groene vingers is het helaas niet heel erg goed gesteld dus alles gaat hier altijd dood. Tijd om voor zo’n shoot dus wel weer ff nieuwe planten neer te zetten #durehobby.

Verder liet ik vandaag een foto printen uit Japan. Deze foto hebben we met de drone genomen in 2017 en vind ik ZO vet. Hij heeft nu een mooi plekje gekregen op kantoor. Hoewel ik nog niet helemaal tevreden ben over dit beeld, maar dat komt nog wel als ik er wat meer aandacht aan besteed.

IMG_5116

‘s Avonds at ik vroeg m’n avondeten en daarna had ik met vriendin Laura afgesproken om naar het strand te gaan. Ik had maandag ontzettende last van fomo van alle mensen die wél als eerste naar de terrassen gingen en sprak dus gelijk met een vriendin af om ook te gaan, haha.

IMG_5135

IMG_5139
Dit was zooooooo chill en het viel ontzettend mee met de drukte. Er was plek zat op het terras, je kon prima afstand houden van elkaar en ik vond het heerlijk dat dit weer kon.

IMG_5144

Laura had me met de motor opgehaald in Haarlem en bracht me weer thuis. MENNNN wat was dat VET! Ik mocht achterop en vond het zo gruwelijk cool.

IMG_5148

Wat een topavond!

Woensdag:
Op woensdagochtend stonden Jan en ik om half 8 op om het huis aan kant te maken voor de interieurshoot met Muk.

IMG_5154
Mijn gezellige plantjes en ik zijn er klaar voor!
IMG_5157
Voor het eerst sinds tijden weer make-up op!

Ik ken Muk van een diner dat we eens hadden bij Made.com. Toen zaten we naast elkaar aan tafel en raakten we aan de praat. Super leuke vibe hadden we meteen. Muk benaderde me later om eens ons huis te fotograferen; zij kan die foto’s vervolgens verkopen aan woonmagazines. Vet bijzondere business, maar dat vonden Jan en ik natuurlijk wel tof. Hoe vet zou het zijn als ons huis in een magazine komt te staan? 😀

FullSizeRender
Jan mocht ff al grillend op de foto 😀

Als lunch maakte ik een salade en gooiden we vegetarische kroketten in de Airfryer. Mjam!

IMG_5168

Daarna ging Muk de bovenverdieping fotograferen. Ik ben ZOOOO benieuwd naar het eindresultaat. De foto’s van Muk zijn altijd mega mooi, dus helemaal tof dat zij ons huis nu heeft vastgelegd. 😀

IMG_5169

Rond een uur of 3 ging Muk weer weg en had ik niet zo veel zin om nog echt te werken. Hilarisch genoeg waren Jan en ik allebei best moe; het was lang geleden (door Corona) dat we uren achter elkaar zo sociaal hebben gedaan, hahaha. Voor mij betekende dit maar één ding: let’s cook. Ik dook de keuken in voor een recept dat uren in beslag nam: gehaktballetjes in dadelsaus.

IMG_5187
Overal tomatensaus, hahaha

‘s Avonds ging ik nog ff sporten met Robin. En ik zat er echt slecht in. Ik had buikpijn (hallo period-ellende) en weinig zin. Maar ik was er en vond dat al heel wat. Bovendien zag het er best sportief uit:

IMG_5220

Na het sporten snelde ik snel naar huis, want ik had met Jan afgesproken om naar het strand te gaan. We moesten daar een foto maken die over ongeveer 2 weken online komt en gingen lekker op het strand avondeten. Dikke kleren aan, gehaktballetjes mee en eten maar <3.

IMG_5202

IMG_5206

En dat was verrukkelijk. Het waaide hard, maar ik had genoeg warme kleren mee en de zonsondergang was onwijs mooi, dus we hadden het goed <3.

Inmiddels is het dus halverwege donderdag en zit ik nog steeds niet heel lekker in m’n werkmotivatie. Is dit een universeel ding deze week of ligt het aan het feit dat m’n planning deze week een beetje onduidelijk is?

Nou goed; ik ga nog wel even flink wat dingen doen nu, want m’n to do lijst is lang en wordt steeds langer als ik uitstel. Let’s go.

Gruwelijk Grillen is al 500x verkocht!
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €8,95 voor jezelf óf iemand anders (hallo Vaderdag!) en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

2 reacties op “Leo’s dagboek: 2 & 3 juni: dikke interieurshoot

  • Hoi Leonie,
    Net je verhaal over Japan gelezen en ooooh, wat wil ik daar ook graag heen. Je vertelt in die post dat je een verhaal gaat plaatsen over hoe je een trip plant. Ik ben benieuwd; kijk altijd graag tips af van de pro’s. Alleen, ik kan het niet vinden. Is het er niet van gekomen, of kijk ik met mijn neus?
    Dank voor de hulp alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *