Zelfgemaakt Zoervleis zoals bij Café Sjiek

Beste mensen van het goede leven, vandaag heb ik een recept voor je, waar je van gaat glunderen. Waar je lijf niet dolgelukkig mee is, maar je geest absoluut wel. Waarvan je gaat watertanden en sowieso teveel van wil maken om nog drie dagen van te bunkeren.

Gisteravond was het weer tijd om de keuken in te duiken voor zoervleis. Je weet wel; die bekende stoofpot uit Limburg. Ik heb dit nu drie keer in mijn leven gegeten en de eerste keer was bij Café Sjiek in Maastricht. SUPER lekker. Ik was op slag verliefd.

En nu is Café Sjiek zo tof dat ze het recept gewoon online hebben staan. VET nice.

Ik maakte het recept al eens eerder klaar en schreef daar al over op mijn blog en gisteravond maakte ik het bijna exact op dezelfde manier klaar. Daarom verwijs ik je bij deze gewoon door naar die blog. Het recept vind je dit hier!

Maar! Belangrijke info! Mijn zoervleis kookte een klein beetje droog, dus ik heb in 3 uur suddertijd zeker 3 keer een glas water toegevoegd, om het sudderprutje nat te houden (en de pan stond al op het laagste vuur). Dus dit kun jij gerust ook doen.

Oh en ik wil wel nog graag even benadrukken hoe GEWELDIG lekker we hebben gegeten. Het was weer zooooooo goed gelukt. Echt ge-wel-dig. Wat een topmaal. Dus, wil je dit ook maken? Check het recept hierzo!

Dit WIL je eten. Enjoy!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *