Hotspot: chicken & waffles bij G’s in Amsterdam

HALLO! Ik heb echt de beste tip ooit voor je voor een heel goed begin van je dag. Gisterochtend heb ik namelijk gebruncht bij G’s in Amsterdam (op aanraden van de Cityguys) ennnnnn dat was geweldig. ZO lekker. Ontbijten met kip en wafels: joehoe, who’s in?! 😀

G’s noemt zichzelf ‘a really nice place’ en daar is niets aan gelogen. Bij G’s ga je brunchen zoals je dat in Amerika doet: met bloody mary’s en heerlijk vet voedsel. Het is een uitdaging om iets gezonds op de menukaart te vinden (maar het is er wel) en je gaat hier dan ook vooral heen voor echt comfortfood. En dat in brunch-vorm.

Ik bestelde er de Chicken & Waffles met maple syrup, oftewel: gefrituurde kipstukjes op knapperige wafels met zoete stroop. HEERLIJK!

Erbij bestelde ik voor de variatie nog de ‘Healthy AF’, wat een bowl was van banaan en avocado met fruit en granen als topping. Ik vond dit niet zo’n succes, maar ik hou ook gewoon niet zo ontzettend veel van dit soort bowls. Wel vond ik het een lekkere variatie bij de vette maaltijd die ik naar binnen aan het werken was.

Natuurlijk bestelde ik ook een Bloody mary bij m’n ontbijtje en ik ging voor de klassieker. Maar! Er is echt duizend keuze; of beter gezegd… Er staan 17(!) Bloody Mary’s op de kaart. Waaronder eentje met een oester on top. Shit, hoezo ontdek ik dat nu pas?!

Mijn eetdate bestelde de bagel met zalm en die was echt goed rijk belegd. Heel chill dus!

IMG_7402

Qua prijs-kwaliteit vond ik de verhouding best oké. Ja, het zijn Amsterdamse prijzen, maar je krijgt wel waar voor je geld en dat is lekker.

Verder vond ik de sfeer bij G’s in de Pijp heel goed. Ik had verwacht dat het echt takke druk zou zijn (wij waren er op zaterdag om 1 uur(wel gereserveerd)), maar dat viel echt ontzettend mee. Ook had ik gedacht dat je echt hutjemutje op elkaar gepropt zou zitten, maar ook dat was helemaal niet het geval. Super chill dus!

En ik vond het interieur echt te gek; heel anders dan andere hippe tenten in Amsterdam. Héél schreeuwerig, maar ik hou er wel van. Veel pop-art, veel platen; een beetje dat sfeertje.

Het enige puntje van kritiek dat ik heb is dat het echt lang duurde voordat we geholpen werden. En toen duurde het lang voordat de drankjes kwamen. En toen duurde het lang voordat het eten kwam. Maar alles dát er kwam, was wel heel erg lekker.

Dus: ik vind het al met al een dikke aanrader en vond het echt een heerlijke belevenis om hier eens te brunchen. Dit ga ik zeker véél vaker doen. Sowieso vind ik dat ik vaker moet brunchen; hallo, hoe heerlijk is dit?! *appt al dr vriendinnen om brunch-dates in te plannen*.

Heb jij wel eens ontbeten met chicken & waffles? Wat vond je er van? 😀

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *