Wraps met shoarma, komkommer, ijsbergsla en knoflooksaus

Goodevening! Strakjes ga ik naar een cabaretvoorstelling in DeLaMar en daarom had ik vanavond niet echt onwijs veel tijd om te koken en boodschappen te doen. Omdat m’n vriezer nog vol ligt met allerlei vleestoestanden, besloot ik daar maar iets mee klaar te maken. Shoarmawraps zijn het geworden! Alleen de tortilla’s had ik hiervoor nog niet in huis, dus die haalde ik nog even voor 1 euro 60 bij Vomar.

Nodig voor één persoon (in mijn geval dan): 200gr shoarmavlees – 3 tortilla’s – een hand ijsbergsla – 1/4 komkommer – knoflooksaus

Je bakt de shoarma gaar en mooi bruin en knapperig in de pan. De tortilla’s warm je eventjes op in de magnetron (zie verpakking). In de tortilla leg je daarna ijsbergsla en komkommer, daarop flink wat shoarma en je topt af met knoflooksaus. Doe je tortilla dicht en prik er een spaghettistuk in zodat het vast blijft zitten. Mmmm! Overigens ook lekker met zoetzure saus.

Makkelijk en lekker, maar niet geweldig voedzaam. Wel perfecto dat ik nu nog tortilla’s over heb, want ik heb al eeuwen zin in Mexciaans eten, dus dan kan ik dat mooi vrijdag maken, zodat ik zaterdag in al mijn vrije-dag-chillheid gewoon buikpijn kan hebben (Mexciaans eten is niet goed voor mijn lichaam:P).

Wat heb jij vanavond gegeten?

Misschien vind je dit ook lekker:


9 reacties op “Wraps met shoarma, komkommer, ijsbergsla en knoflooksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *