VIDEO: Te gast bij De Studenten Kookshow en we maken Lasagne Bolognese!

Woehhahahaha guys! Het filmpje van De Studenten Kookshow is er! Hahahaha en ik lag zelf helemaal in een scheur toen ik ‘m voor het eerst zag. Een week of twee geleden hebben we deze video opgenomen, in het huis van twee van de mannen van De Studenten Kookshow. En ik moet toegeven dat ik ‘t รฉcht best wel spannend vond (hallo, sta je opeens met je goeie bedoelingen tussen vier jongens die het duidelijk gewend zijn om te filmen/op film te zijn), maar het was echt zรณ gezellig (dit heb ik al honderd keer gezegd voor m’n gevoel haha) en het filmpje is echt tof geworden.

Ik vind het hilarisch hoe je me echt een beetje beter leert kennen (haha het is echt heel erg, maar jullie weten al een beetje hoe ik ben, dus dat scheelt:P) en ik ben dan ook echt blij met het filmpje. Op een paar awkward toestanden (struikelend binnekomen, SHIT) na.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video hier of hieronder! En laat vooral ook even een comment achter op facebook of hieronder in de comments om te laten weten wat je er van vond:D

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

En ook belangrijk: blijf De Studenten Kookshow volgen op facebook. Echt, ze maken zulke leuke filmpjes! En ik krijg honderdduizend mails van mensen die willen dat ik hun facebook deel en dat doe ik vrijwel nooit (sorry:P) maar dit is echt een leuke pagina. Dus. Nu wel. Bovendien! Misschien ga ik binnenkort nog wel eens langs, voor een nieuw project :D.

Ben je benieuwd naar het volledige recept van de lasagne bolognese from scratch? Laat even een reactie hieronder achter! Dan ga ik aan chef Dave vragen wat ‘t nou precies was en in welke hoeveelheden (Lekker opgelet Leonie…:P).

*einde van deze te blije blogpost haha ik zit zelf echt enorm te lachen*

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

6 reacties op “VIDEO: Te gast bij De Studenten Kookshow en we maken Lasagne Bolognese!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *