VIDEO: Hoe was de boeklancering, what’s in the goodiebag & WIN goodiebag + kookboek!

HOI! Ik wilde vandaag per se nog een filmpje online zetten met de inhoud van de goodiebag van de boeklancering van mijn eerste boek! 😀 Ik vind de goodiebag persoonlijk awesome (haha) en de leuke mensen die er afgelopen dinsdag bij waren óók, dus dat belooft veel goeds 😀

Kijk de video, ontdek wat er allemaal in de goodiebag zat EN WIN DE GOODIEBAG inclusief het KOOKBOEK! Dat wil je, toch? Check deze video!

Byebye 😀

HEBBEN?
Je kunt mijn kookboek ook hier bestellen, of via Bol.com. Vanaf 23 oktober ligt ‘ie ook in de winkels, o.a. bij Bruna en de Bijenkorf.


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

41 reacties op “VIDEO: Hoe was de boeklancering, what’s in the goodiebag & WIN goodiebag + kookboek!

  • Marieke zegt:

    Ja! wat leuk! en wat een reacties al, jammer dat je niet iedereen een kookboek kunt geven. Al snap ik dat natuurlijk wel. Als ik hem niet win ga ik hem vragen voor sinterklaas/kerst. Ik zou alleen al je goodiebag willen winnen, wat is die tof en spullen lijken mij erg leuk (wooow mooi tasje!!) en lekker(eat natrual repen en de musli). Ik zou hem graag willen winnen omdat je mij inspireert om ook maaltijden te maken voor één persoon waarvan ik in eerste instantie dacht dat je dat alleen kunt maken voor veel personen. Zoals lasagnes. (Je lasagne met zalm en spinazie is mijn favo). Verder heb ik deze week tentamens en heb ik echte motivatie en leuke dingen in het vooruitzicht nodig;). Met dit kookboek kan ik lekker op de bank recepten uitzoeken en natuurlijk is het ook handigere koken vanuit een boek van half van mobiel/laptop.

  • Omnonnomnomnommn wat een leuke goodiebag! Maaaar nog veel belangrijker: wat een leuk boek!! Echt zo gaaf dat je hem uit het mogen brengen! Altijd als ik weer inspiratieloos ben spit ik weer heel je site door met alle lekkere gerechten en ideeën. Maaar een boek is natuurlijk veel handiger! Het is niet alleen dat het allemaal lekkere gerechten zijn, maar ik vind ook zo leuk dat het allemaal 'gewone' gerechten zijn met normale ingrediënten! Dus; blijf nog lekker lang doorbloggen, ondanks al je succes op dit moment, want ik kan je lekkere gerechtjes nog lang niet missen!!

    (Beter laat reageren dan nooit, drukdrukdruk tentamenstress haha.)

    Liefs Merel

  • Omnonnomnomnommn wat een leuke goodiebag! Maaaar nog veel belangrijker: wat een leuk boek!! Echt zo gaaf dat je hem uit het mogen brengen! Altijd als ik weer inspiratieloos ben spit ik weer heel je site door met alle lekkere gerechten en ideeën. Maaar een boek is natuurlijk veel handiger! Het is niet alleen dat het allemaal lekkere gerechten zijn, maar ik vind ook zo leuk dat het allemaal 'gewone' gerechten zijn met normale ingrediënten! Dus; blijf nog lekker lang doorbloggen, ondanks al je succes op dit moment, want ik kan je lekkere gerechtjes nog lang niet missen!!

    (Beter laat reageren dan nooit, drukdrukdruk tentamenstress haha.)

    Liefs Merel

  • Er was eens een meisje
    In haar eigen paleisje
    Ze had een groot talent
    waarover ze blogde als student
    Dat werd een succes
    Ze was een echte keuken prinses
    In een wip kookte zij een diner
    Met een zakje aardappelpuree
    Dit vrolijke mooie meisje
    Maakte een voedsel paradijsje
    Over al deze heerlijke maaltjes
    Schreef zij een boek met verhaaltjes
    'Gewoon wat een studentje 's avonds eet'
    Maakt mijn avondmaal compleet
    #omnomnom

  • Aaah onze beginnende beroemdheid! Wat zal dat goed voelen zeg, je eigen boek, zoveel promotie, blije mensen en uiteraard (wellicht het belangrijkste) een blije jij!

    Ik maar wachten op het weekend om je filmpje te bekijken (denkend dat het heel veel tijd zal kosten om de toffe Goodiebag en boek te winnen), hoeven we echter alleen een reactie te plaatsen. Hihi, zo zie je maar, aannamens…. Nooit goed!

    Maar alsnog, nu zit ik heerlijk op mijn bankje wakker te worden, jouw filmpje te bekijken en uiteraard je blog nog even door te spitten naar leuke en inspirerende dingen. Leuk om te zien wat klein is begonnen, nu toch echt heel groot begint te worden (en al is). Daar mag je echt super duper trots op wezen! (zul je uiteraard ook vast al zijn….. )

    Grappig ook, hoe je dat benoemd in je filmpje, hoe Nederlanders zijn… Ze doen over het algemeen alles voor ‘gratis’. En ja, … Schaam schaam… Hier herken ik mezelf op en top in…

    Nou goed, ik zal het niet al te langdradig maken (al heb ik dat misschien al gedaan, oeps), ik hoop voor jou dat je blog nog inmenser wordt met heeuuuull veeeeeel meer volgers en voor me zelf hoop ik stiekem dat ik dit keer stinkende mazzel heb met het winnen van de goed gevulde Goodiebaaaaaaag! I like it ^^

  • Ola! De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik zojuist pas per toevallig op jouw blog terecht ben gekomen… Maar als kersverse foodblogger (lekkermakkelijklekkereten.wordpress.com) kan ik wel zeggen dat ik je nu al een enorme inspiratiebron vind! Wat heb jij bloggen tot een hoger level getild, met als "cherry on the pie" je eigen kookboek. Chapeau hoor 🙂 Ik zal je blog vanaf nu zeker gaan volgen.

    Natuurlijk zou ik graag die GoodieBag winnen. Niet alleen om de tas op zichzelf al fanTAStisch is, maar ook de inhoud is om van te Genieten 🙂

    Keep up the good work zou ik zeggen en heel veel succes verder!

    Groetjes, Rianne

  • Ik vind het heel erg leuk voor je en natuurlijk voor iedereen die daar nu lekkere gerechten van kan maken! Ik heb toevallig vannacht gedroomd dat het boek heel mooi was geworden en dat alle gerechten die erin stonden heel lekker waren! 😉 ik hoop eerlijk gezegd alleen dat het recept van pasta met kruidenkaas, spinazie, zongedroogde tomaten en pijnbomenpitten er niet in staat. Dat is echt mijn favoriet (tot nu toe!) en die ken ik inmiddels uit mn hoofd haha! Veel plezier nog op je roze wolk en op naar meer kookboeken en kookplezier! Liefs

  • Wahhh! Stiekem heeft ze de winnaar al gekozen zegt ze in haar vorige blogje.. Dat kan niet! De winnaar zit natuurlijk hier; degene die jou nu een berichtje stuurt! haha, oke flauw, maar hee.. ik wil heeeeeeeeeeel graag die gave canvas tas, maar nog veeeeel liever het kookboek wat erin zit.. Als studentje geef ik natuurlijk geen geld uit aan kookboeken, maar volg ik veel liever je blog met die uberleuke filmpjes.. echt serieus; jij bent gewoon lekker Leonie, je zelf. en dat dat nou niet altijd zo serieus is, maakt dat ik zo van dit blog hou.. ik heb hem stiekem zelfs als startpagina ingesteld (#durfuittespreken..)!
    Nougoed, anyway, ik moet nodig aan mijn tentamen-studiestress, dus als jij mij even op komt vrolijken met die tas vol goodies zou dat zo uber geweldig zijn! Dan sta ik de godganse dag mijn huisgenoten te verwennen met al dat lekkers wat ik produceer uit jou kookboek!
    Ook mooi SOG gedrag:)..
    Heel veel succes verder met je blog, en ga vooral zo door, en wie weet komt er zelfs een kookboek part 2!
    Liefs

  • Hier geen studentje meer, maar wel iemand die je recepten met enige regelmaat als inspiratie gebruikt heeft. Het boek alleen al is dus meer dan welkom. Dat het ook nog in een leuke goodiebag komt, met allerlei lekkere proefpakketjes, maakt het helemaal mooi 🙂

  • Ik zou deze goodiebag graag winnen omdat eigenlijk heel simpel: ik nog steeds geen fatsoenlijke bootschappentas heb (ik prop nog steeds zo'n te vaak gebruikte, verkleurde, gaten bevattende AH zak in mijn tas), echt om je voor te schamen gewoon. De inhoud van deze goodiebag is zeker ook niet verkeerd, ik denk dat elk studentje wel raad weet met deze goodies (plus, wat is er nu niet leuk wat gratis is?!). En bijkomend voordeel, kunnen er dus meteen boodschappen gedaan worden voor de recepten uit je boek! Dus kom maar op :)!

  • Fenna Verkerk zegt:

    Een leuk berichtje sturen naar een leuke blogger is natuurlijk geen probleem 🙂
    Ik volg je al vanaf het begin dat je de blog begon en ik herken er zoveel in! Er zijn zoveel verhaaltjes die me aan het lachen maken 🙂 Ik ben zoals ik het kan noemen; een stille maar kokende volger! Zoveel van je recepten heb ik al uitgeprobeerd en ik begin steeds meer van jou smaak lekker te vinden (jaja zelfs de aardappelpuree in zakjes heb ik gekocht nu ik op mezelf woon) De raarste combinaties die jij probeert, doe ik na en zelfs je recepten die je nooooooooit meer wil eten, probeer ik toch nog stiekem uit en meestal kom ik tot de conclusie dat ik gewoon eerder naar je had moeten luisteren (;
    Natuurlijk ga ik meteen je kookboek halen (dat was het plan) maar toen kwam dit verleidelijke filmpje (wat heb jij het mooi ingericht trouwens)! Want er is maar één ding dat ik liever wil dat het kookboek, en dat is het kookboek met je goodiebag: want wat is die leeeeeeuk! Ik hoop dat er nog een mogelijkheid is om dat tasje ergens te kopen want ik wil niets liever dan iedereen laten zien dat ik van eten en jou blog hou! #nomnomonomnomnom

  • Jaaaaa happyness!!! Ik had supergraag bij je boekpresentatie willen zijn maar ik zat met een jetleg omdat ik die dag van mijn backpackreis uit Australie thuis kwam en dus zat ik die avond op eenn hoekje van de bank te huilen omdat ik 1 jou nu niet kon vertellen hoe awesome je blog is en je te feliciteren met je boek (bij deze!) 2 het boek niet had en 3 geen kans had op de goodiebag, weeeh! Na weken backpackersvoedsel was ik namelijk wel toe aan jouw heerlijke gerechten! En dus liep ik vandaag vrolijk naar de winkel om jouw boek alsnog in mijn bezit te krijgen, was die vandaag niet binnen gekomen, grrr weer huilen! MAAR TOEN zag ik deze winactie en was ik weer happy!!! Nu hoop ik dus heel erg dat ik het boek en de goodiebag win 😀 (Australie was namelijk superduur dus het boek kopen van mijn laatste cent is zeker een optie maar winnen zou toch ietsje chiller zijn hehe)

  • Kirsten zegt:

    Gefeliciteerd met je kookboek! Ik vind het echt zó leuk voor je dat je nu gewoon een eigen boek in de winkel hebt liggen. Toen ik vorig jaar ging studeren kwam ik al vrij snel op jouw blog terecht en sindsdien check ik bijna elke avond of er een nieuw berichtje online staat. Daar word ik altijd blij van, want ik kan me helemaal inbeelden hoe je het zou vertellen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk! Jouw blog heeft ook mijn eer gered, want ik kom uit een familie van koks (vader, opa, broer) en iedereen had verwacht dat ik gigantisch ging verhongeren omdat ik nog niet eens een ei kon bakken toen ik op kot ging. Gelukkig was je blog er en de hele familie was verbaasd door de foto's van mijn eigen creaties. Waarvoor dank 🙂 Verder heb ik je kip in bladerdeeg met roomkaas onlangs gemaakt voor de jongen die nu mijn vriendje is. Hij was helemaal impressed dus ik ga hem binnenkort nog meer van je recepten voorschotelen 🙂

  • Gefeliciteerd!
    Ik vind het tasje echt helemaal geniaal! Super leuk bedacht en ik ben ook erg benieuwd naar je kookboek, ik doe mee!
    En blijf vooral nog lekker op je roze wolk 🙂

  • Gefeliciteerd met je kookboek! Ik volg je sinds een jaartje en dat vooral om je leuke schrijfstijl waar ik altijd vrolijk van word. Ik kan me elke keer helemaal inbeelden hoe je je blogjes in het echt zou vertellen (super enthousiast ). Wil best de goodiebag met iemand anders delen, als ik de canvastas maar mag hebben 😉 Zo leuk is die namelijk. Zou leuk zijn als de canvastas te koop zou zijn!

  • Van harte gefeliciteerd met je boek! Suuuuuper super super gaaf! 😀 Je allereerste, hele eigen, toffe, zelf geschreven boek.. Wauw, respect!
    Ik ben dol op eten, dol op het bereiden van lekkere uitdagende lunches en avondeten.. vind het geweldig om te doen! Ik heb nog niet zo heel veel kookboeken, maar ik ben er over aan het denken om een heuse verzameling te beginnen! En daar hoort de jouwe dan natuurlijk ook bij.
    Dan heb ik vast inspiratie en uitdaging genoeg om er fantastisch lekkere dingen mee te maken! En als ik het niet win, dan koop ik 'm vast wel 'n keer!

    Ik ben reuze benieuwd! Wil 'm hebbennnnn! 😀

  • Hee,
    na al die jaren van stilletjes volgen vind ik 't nu toch maar eens tijd worden om te reageren op je blog. Niet omdat er iets te winnen valt (ok wel een beetje), maar ook omdat ik wil zeggen dat ik 't echt heel tof vind dat je nu een eigen kookboek hebt! En compleet terecht ook, want ik gebruik regelmatig recepten van je, of als inspiratie en ik volg je blog echt al heel lang (denk al een paar jaar).
    En natúúrlijk wil ik je kookboek en die toffe goodiebag heel graag winnen! Want: er zitten toffe producten en & ik wil je boek eigenlijk wel kopen maar ik ben blut haha. En anders omdat we sowieso dezelfde goede muzieksmaak hebben (Swallowed in the Sea is echt het beste nummer van Coldplay. samen met The Scientist. punt. )
    Als laatst wil ik nog even zeggen: Ga zo door! Hoop nog lang van je kookavonturen te kunnen genieten 😉

  • Die tas is super leuk!!!!! Die moet je gewoon ergens bij een winkeltje laten verkopen; meteen nog meer reclame 😉 En je enthousiasme straalt er gewoon vanaf, dat is nog wel t leukste! Het is je daarom ook zo gegund! Heel erg gefeliciteerd met t uitbrengen van je eigen kookboek, zo cool! Ik zou iig ALTIJD met je tas rondlopen en maak er nu al veel reclame over bij collega's en vrienden! Heb je kookboek al besteld maar als ik die goodiebag win dan leg ik het tweede exemplaar gewoon bij mn vriendje neer. Hoef ik m niet heen en weer te sjouwen 😉 Lekker makkelijk! Hoe dan ook, kom maar op met nieuwe recepten op je blog! En kom maar op met de goodiebag natuurlijk 😉 xx Melodie

  • Maartje zegt:

    Wat een GOODIE die bag! Zowel van binnen als van buiten!

    Ik zou binnenkort graag in de supermarkt met #nomnomnom aan mijn rechterschouder willen pronken. En wie weet levert dat zomaar goed gezelschap op om vervolgens een van je goodie recepten uit je boek mee te maken 😀

    Het leven wordt zoveel leuker als je (uit)deelt!

  • Hoe vet, hoe vet!
    Gewoon je eigen kookboek uitbrengen!
    Echt enooooorm gefeliciteerd!
    En natuurlijk lijkt 't me fantastisch om die mooie goodiebag en vooral je kookboek te winnen! Kookboeken kun je nooit genoeg hebben, toch?
    Ik heb net zelf een blogpost online gezet met pompoenrisotto, was echt super lekker!

  • Hahahaha, ik vind het zo komisch hoe die aardappelpuree je absolute guilty pleasure is! En ik ben net als jij een Hollander in hart en nieren dus het lijkt me f'tastisch om je kookboek en de goodiebag te winnen!

  • Leuk dat je zo ontzettend enthousiast bent! Werkt heel aanstekelijk. Allereerst, gefeliciteerd met je boek. Je mag er trots op zijn dat je dit nu al bereikt hebt. Ik denk dat ik je blog nu een half jaar lees en doe er regelmatig inspiratie op voor mijn avondeten, wat natuurlijk ook de bedoeling is..
    Ben vooral fan van het preistamppotje met champignons in sojasaus en cashewnoten, #omnomnonnom zooo lekker! Staat die ook in je boek?
    Ben er erg benieuwd naar en heb nu al zin om dan elke dag iets anders te proberen, met recepten waarvan je weet dat in iedergeval 1 iemand (jij) er al van gesmuld heeft, kan niet verkeerd aan. En dat tasje… hebben!! hahaha 🙂

  • Marloes zegt:

    Allereerst nogmaals gefeliciteerd met je eigen kookboek! Supertof! Het lijkt me geweldig om dit pakket te winnen, ik vind je boek er prachtig uitzien en ik zou hem ook best kunnen gebruiken, wil graag wat meer variatie in m'n eten gaan aanbrengen en de meeste recepten die je kunt vinden zijn voor 4 personen (en dat is wel een beetje sneu in m'n eentje). Aangezien jij altijd voor jezelf kookt zitten er vast heerlijke recepten tussen die ik makkelijk kan klaarmaken (en hopelijk ook op mijn twee pitjes, haha!). De goodiebag ziet er ook fantastisch uit, heel veel lekkere dingen om te proberen :). Blijf nog maar even lekker op je roze wolk zitten, en hopelijk blijf je nog lang doorgaan met deze site, zodat ik nog veel meer inspiratie kan opdoen voor lekker en makkelijk eten!

  • OMG, ik voel zoveel pijn.. Ik had net m'n hele berichtje (uiteraard het leukste) getypt op m'n telefoon.. Drukte ik op publiceren, deed ie dat dus niet 🙁 🙁 Dus ik zal hier proberen om een reconstructie te maken van m'n berichtje haha.(Dat het eerste verloren is, maakt dit niet minder gemeend, misschien alleen minder perfect dan het was, snik)
    Ten eerste vind ik het zooooooo leuk dat je je kookboek uit hebt gegeven! Je verdient het zo erg met je spontaniteit en alle blogposts. Ik baal echt dat ik moest werken tijdens je boeklancering, anders was ik er 100% bij geweest. Echt leuk om je zo blij te zien, ik wil zelf ook een boek gaan uitgeven nu haha.. Helaas weet ik nog niet waarover, dus je kan op mijn debuut nog een tijdje wachten.. Ik moet natuurlijk wel eten in die tijd en hoe kan dat beter dan met jouw boek?!?! Hihi
    Toen ik in Amerika was voor mijn opleiding heb ik je blog echt suuuuuuuuupervaak gebruikt als inspiratiebron, ik had vaak wel al groenten of iets in huis en ging gewoon dat op je blog opzoeken en dan uit die dingen een receptje kiezen hihi. M'n huisgenootje vond het iig een groot succes 🙂 Vooral de wraps met garnalen waren we beiden DOL op.
    Ik heb je kookboek uiteraard al besteld, maar nog niet voor mezelf helaas 🙁
    Mijn vader krijgt hem als het goed is vandaag binnen en ik kan echt niet wachten op z'n reactie hihi 🙂
    Dan denk je misschien; je vader?! Maar hij eet heel vaak alleen en kookt iedere week bijna altijd hetzelfde, hoeft hij niet na te denken bij het boodschappen doen en weet ie zeker dat hij doordeweeks snel klaar is. Nou die tijden zijn dus over dankzij jouw kookboek 😀 😀
    Kan ie mooi kijken op zaterdag wat hij daaruit wil eten en die boodschappen doen en altijd suuuuperlekker eten. echt TOP, Leonie je bent een held!
    Ik vertelde het m'n oma gister en die werd ook al helemaal enthousiast en wilde het kookboek ook al zien haha.
    Mijn moeder zal er als ze het ziet waarschijnlijk ook bij gaan zweren en leven haha, je hoort het m'n hele familie heeft je nodig!!! Hahaha
    Het zou echt supertof zijn als ik daarom je boek met goodiebag zou winnen, dan kan ik hem zelf houden of rouleren in de familie tot iedereen z'n eigen exemplaar heeft aangeschaft 😀
    Als ik hem niet win, zou ik hem alsnog zelf aanschaffen hoor hihi, maar dat heb ik natuurlijk al gedaan als cadeautje voor m'n vader.. Dus winnen is altijd leuk :D:D (als mede ex-studentje snap je dat vast hihi)
    Ik ga iig tot die tijd supervaak bij m'n vader genieten van de lekkere recepten in je kookboek en natuurlijk ook nog van je blog!
    Ga door met zo leuk schrijven en zo'n leuk persoon zijn! 😀

    • Jaaa het is nu wel gelukt! Intense blijdschap 😀 (In safari lukte het niet, gelukkig had ik het berichtje nu wel gekopieerd haha en in Chrome plaatst ie hem wel, wat een fijnheid)

  • Gefeliciteeeerd meis! Echt zóo gaaf! Wij moeten trouwens voor onze opleiding iets bedenken waardoor studenten gezonder gaan eten en we willen je blog gaan gebruiken! Ik studeer communicatie trouwens! Dus hopelijk krijg je na onze presentatie nog wat volgers erbij, hihi! Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik vaak bij mn vriend ben, die op zichzelf woont en werkt. Ik als student, ben dus vaak eerder thuis en 'moet' dan koken! Maar echt, ik ben een ontzettend moeilijke eter en ik kan gewoon nooit meer verzinnen dan aardappelschijfjes, vlees, salade. Aan je blog heb ik al zoveel gehad, dat ik ook heel graag je boek zou willen hebben! Vooral ook, omdat het simpele dingen zijn, ik kan maar 1 hand gebruiken en dat maakt koken ook nog eens lastig. En als je het moet doen met een wajong uitkering en je nog studeert, heb je ook niet veel te besteden! Je boek is voor mij net ietsje te duur en dat vind ik zo jammer! Want ik wil hem zoooo graaaaaaag!

    Ga vooral zo door meis! Je verdient dit!

  • Charlotte zegt:

    Ik zou dolgraag de goodiebag kookboek willen winnen omdat ik net mijn eigen huis heb gekocht. Ik moet dus voor het eerst mijn eigen eten gaan koken, aah! Jouw kookboek zou mij dus echt een stuk helpen! En met de goodiebag kan ik alvast wat keukenkastjes vullen! 🙂

  • Hallo Leonie! Ik zou heeeeel graag je kookboek goodiebag winnen! 1x in de 2 weken eet ik met vriendinnen die het allemaal super druk hebben en als ik dan aan de beurt ben om te koken, probeer ik altijd iets nieuws van jouw blog. Ze zijn altijd super enthousiast! Ik hou erg van je stijl van koken en zie ook erg zitten wat er in je goodiebag zit!

  • Oh die tas is zooooo leuk! (en de inhoud natuurlijk ook, hihi). Ik zou supergraag de goodiebag en het kookboek willen winnen omdat mijn zusje al een hele tijd je blog volgt en als studentje supergeinspireerd raakt door je fijne recepten. Als arme en hardwerkende student heeft ze het al lastig genoeg dus zou ik haar graag blij willen maken met deze leuke prijs!

  • Oeh! Ik had je boek al op mijn verlanglijstje voor de komende feestdagen gezet, maar een vervroegd Sint of Kerst cadeautje is natuurlijk nog leuker! �� (Dan kan ik misschien zelfs het boek rond de feestdagen gebruiken). Ondanks dat ik al een tijdje geen student meer ben geniet ik van al je recepten, ze zijn altijd lekker down to earth en goed maakbaar! Heerlijk!
    En de goodiebag (die tekst is geniaal by the way) is natuurlijk super! Allemaal heerlijke dingetjes erin!
    Ik ga heel hard duimen!!!

  • Allereerst wil ik je gewoon bedanken!

    Jarenlang worstel ik met mijn geen -keukenprinses- gen.
    Ik kan niet plannen, timen, veel te veel eten, zoveel afwas argh! Frustratie alom!
    Toen kwam ik jou blog tegen en ging er een hemel voor me open!

    Van Faal in de keuken naar (in mijn ogen) naar semi keuken prinses. Ik kook al een maand iedere dag vers, makkelijk en snel, halleluja!!!

    Ik ben gek op jou, je blog en nu je boek. Vandaag komt het opende bestellijst (eerst even op mijn loon wachten)
    Uiteraard zou ik je goodiebag dolgraag winnen want er zitten awesome spullen in, en jou boek wat ik compleet wil verslinden!

    Aardappel purree uit een pakje for then win!

  • Beetje flauw maar: Dit is een leuke reactie!!! Maar even serieus: gefeliciteerd met de launch! Ik ben zelf iemand die altijd online naar recepten zoekt en pinned om ze te bewaren. Dat is allemaal leuk en aardig maar met een kookboek op de bank inspiratie opdoen is fantastisch. Ik wil je boek graag winnen voor bij mijn verzameling.

  • Ik wilde even kwijt dat ik het echt zo tof vind dat je gewoon een kookboek uitbrengt! Ik ben ook altijd met eten bezig (bij de eerste koffiepauzes hebben wij al lange discussies over wat we 's avonds willen eten) en daarbij gebruikt ik jouw blog vaak als inspiratie, dus bedankt daarvoor! Ik vind het vooral leuk dat nu veel meer mensen van jouw recepten mee kunnen genieten, dus hopelijk kan je hierna nog veel meer kookboeken uitbrengen. En ik blijf je ook gewoon lekker volgen op je blog. En de tas is echt te leuk, dus vanaf nu al jouw recepten op social media met #omnomnomnomnommm omdat het te lekker is om niet nog een keertje te maken! 😉

  • All the wants! Al was het maar vanwege je überenthousiaste presentatie (met zoveel blijheid zou je zelfs een lege goodiebag nog weten te verkopen ;)). ^_^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *