Feestmaal: Kip met roomkaas en zongedroogde tomaat in bladerdeeg met salade van rucola, pijnboompitten, tomaat en komkommer

Hoi allemaal! Vanavond at ik eiiiiiindeeeeelijk weer eens de kip in bladerdeeg! Daar had ik al een eeuwigheid zin in, maar ik vond het stom om over dit recept te bloggen, omdat ‘ie ook in m’n kookboek staat. En ik wil natuurlijk dat jullie allemaal m’n boek gaan kopen 😀 Haha!

Maar inmiddels is het boek uit en kon ik dus eindelijk weer eens mijn favoriete gerechtje maken: kipfilet gevuld met roomkaas en zongedroogde tomaat in bladerdeeg. Eventjes in de oven en serveren met wat je lekker vindt (ik ging vandaag voor rucola, tomaatjes, komkommer en pijnboompitten) en je eet verrukkelijk.

Het uitgebreide recept vind je in mijn kookboek, in het hoofdstuk met de beste recepten. 😀 Dus, check ‘m daar!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

8 reacties op “Feestmaal: Kip met roomkaas en zongedroogde tomaat in bladerdeeg met salade van rucola, pijnboompitten, tomaat en komkommer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *