Vet saai: Verse pasta napolitana met kaas en rucola

Hallo daar! Vandaag ben ik weer een klein beetje geland op aarde. Of nouja, ik moest wel. Ik had écht nog wel even op mijn roze wolk willen chillen, maar vandaag begon het gewone, werkende leven weer en lande ik op aarde. Mijn dag begon met een goed lange meeting over o.a. emailmarketing en het was uber interessant, nice! En toen was de dag alweer half voorbij, werkte ik nog eventjes en daarna…… GING IK LANGS DE BOEKWINKEL! Want vanaf vandaag ligt mijn boek verspreid door heel Nederland én een beetje in België in de winkels! Ik fietste allereerst langs Scheltema in Amsterdam op het koningsplein en ja hoor; Daar lag ie gewoon!! 😀 Super tof!

Daarna ging ik door naar de Bijenkorf, want – jaaaaa daar kwam ik gisteren ook zelf pas achter – Bijenkorf gaat mijn boek ook verkopen! Bijenkorf Amsterdam had ‘m al wel binnen, maar hij lag nog niet in het schap. Jammer! Morgen ga ik nog even een keertje langs. Eventjes kijken of ik misschien een paar mag signeren? 😀

Daarna ging ik door naar de AKO op Amsterdam Centraal, want ook daar wordt ‘ie verkocht! Helaas hadden ze ‘m nog niet binnen, maar hij wordt volgende week verwacht… Toen ging ik met de trein naar Rotterdam Centraal waar ik nog even de Bruna checkte. Daar hadden ze de hele dag nog geen boeken binnen gehad, dus weer mis..

MAAR desondanks kreeg ik vandaag al honderdduizend tweets, leuke berichtjes, tags op instagram en facebook van allemaal hele leuke mensen die het boek al binnen hebben!! SUPER leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen guys! 😀 Ieder berichtje, iedere tweet of tag maakt mij vet blij haha :D.

Dus, ik zit alweer op m’n roze wolk hoor, haha. En ik ga er zo lang mogelijk van genieten ;-).

Ook awesome trouwens; de reacties op mijn laatste video! Heel leuk! Ik heb al een aantal potentiële winnaars gespot, maar wil je ook nog kans maken op de goodiebag + mijn kookboek? Check de video en doe mee! IK denk dat ik zaterdag de winnaar bekend ga maken en ook dan de pakketjes op de post ga doen. Maar dat hangt even af van of ik zaterdag een radiointerview heb of niet :).

Dus, nu over tot de orde van de dag: mijn avondeten. Ik at vanavond super saai. Omdat ik dus die tour langs boekwinkels had gemaakt, kwam ik pas laat bij vriendlief (die overigens jarig is vandaag) aan in Rotterdam. Hij had al gegeten, ik niet, en dus kocht ik een simpel pastaatje bij AH To Go. Ik ging voor verse tagliatelle, een napolitanasaus, rucola en wat strooikaas. Thuis flanste ik de maaltijd in elkaar en het was oprecht gruwelijk saai. Man, die saus, daar is echt heel weinig van te vinden. Niet vies, niet lekker, niet gewoon, niet smaakvol, best saai. Gewoon heel mwuh. Maar goed, helemaal niet erg, want daarna schoof ik een dik stuk Cheesecake naar binnen. Waarover ik deze typerende twitterconversatie hield.

Nou, dat was alweer donderdag 23 oktober! Morgen is het vrijdag en ik heb er zo veel zin in joh! Eerst even een goed drukke dag op werk, want twee dagen vrij hakt er best in, maar ik ga even heerijk aan de slag! En daarna is het vrijdagavond en dat is echt m’n allerfavorietste avond der avonden. Ik ga uberkneuterig The Voice kijken en wijn drinken en chips eten en bloggen en chillen en chillen en chillen. in m’n joggingbroek met grote warme sokken. KANNIETWACHTEN.

#KOOKBOEK
Niet genoeg aan mijn blog? Bestel HIER mijn kookboek met de 70 beste recepten van Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet. Vandaag voor 23 uur besteld is morgen al in huis, woehoeeee! 😀


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *