Vette hap: Broodje hotdog met mayo, curry en gebakken uitjes

Goedemorgen mensen :). Vandaag is het zaterdagochtend en ik ben zo blij dat het weekend is! Chillen, chillen en chillen. Dat is de planning. Of nouja, ik ga straks eerst langs bij Radio 2 waar Dolf Jansen me gaat interviewen in Spijkers met Koppen (live, radio 2 12 uur!) en morgen viert Bas z’n verjaardag, maar de rest van de tijd ga ik in bed liggen en chillen, haha.

Gisteravond begon mijn weekend al heerlijk met een vrijdagmiddagborreltje op werk, daarna een vette hap thuis en toen een avondje – je raadt het al- chillen. 😉 Wat ik at? Lees door!

Nodig voor één persoon: 4 hotdogs uit blik – 2 eetlepels mayonaise – beetje curry – lekker veel gebakken uitjes – 2 witte puntjes 

Nou en nu komt ‘ie hoor: rocketscience! Doe de hotdogs met hun vocht in een pannetje en laat warm worden. Snij je witte puntje open, leg twee hotdogs in ieder puntje, smeer er mayo en curry over en top af met gebakken uitjes. KLAAR!

Normaal maak ik m’n hotdogs wel iets uitgebreider, ook nog met mosterd, zuurkool en augurken, maar dat had ik nu opeens allwmaal niet in huis. Dus dan maar zo. Mjam!

Het was lekker en vet en dat was het. Fijn weekend!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

3 reacties op “Vette hap: Broodje hotdog met mayo, curry en gebakken uitjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *