Vega: Spaghetti met spinazie, crème fraîche, limoen, parmezaanse kaas

Goedenavond! Vandaag is het maandag en ik eet voor het eerst sinds tijden weer eens braaf vegetarisch. Want: vega maandag. Maar het schoot er steeds bij in, dus moeilijk. Maar vandaag maakte ik een mooi vega pastaatje. Een tikkie saai wellicht, maar tegelijkertijd vond ik het eigenlijk ook wel weer een soort van awesome. Makkelijk was het in ieder geval. Dus, benieuwd? Checkkkk!

Nodig voor één persoon: spaghetti – 2 eetlepel crème fraîche – 1/2 limoen – twee handjes spinazie – peper & zout – parmezaanse kaas

Breng water aan de kook en slink de spinazie hier 2 minuutjes in en kook er daarna de spaghetti in (gewoon om water/pannen te sparen). Giet af en doe op je bord. Flats er een flats crème fraîche op, wat parmezaanse kaas, peper & zout en knijp de limoen er over uit. That’s it!

Een prima maaltje. Een beetje een slap aftreksel van deze gnocchi, maar het is in ieder geval een lekkere lichte, zomerse maaltijd. Dus: win voor dat.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER ZOMERPASTA’S MET VERGELIJKBARE INGREDIËENTEN:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *