Vega: Lasagne met courgette, paprika, walnoten en drie soorten kaas

Goedenavond! Vandaag was volgens mij voor het eerst sinds een halfjaar dat ik op Meat Free Monday echt zó intens veel zin in vlees had, pfoe! Maar ik heb me sterk gehouden en gewoon vega gegeten. Hoewel het wel moeilijk was; we hadden een shoot in het Grand Cafe van het DeLaMar Theater (waar ik op de internetredactie werk) en er kwamen me toch lekkere gerechtjes voorbij (biefstuk, roodbaars). Maargoed, ‘s middags at ik braaf een broodje appelstroop en ‘s avonds een vega lasagne.

In een pan wok je courgette, rode paprika en walnoten. Hier voeg je AH Sugo pastasaus pikant en lekker veel blokjes feta aan toe. Dan bouw je de lasagne op door de saus en af te wisselen met verse lasagnebladen. Strooi er parmezaanse kaas en pikante oude kaas over en doe dit 25 minuutjes in de oven.

Ik vond het een lekekre simpele lasagne. De walnoten zorgen voor een lekkere bite (en zijn gezond!). Ook de kazen maakte het erg smaakvol:)

Dat was ‘t voor vandaag. Morgenavond ga ik naar het concert van Keane in de HMH (3FM BEDANKT VOOR DE KAARTEN! (hysterisch fragment, sorry) en daarvoor ga ik met m’n neef eten bij m’n favoriete sushi restaurant Genroku! Tot woensdag?

Misschien vind je dit ook lekker:

Vega lasagne GorgonzolaVegetarische lasagne
Romige spinazielasagne

2 reacties op “Vega: Lasagne met courgette, paprika, walnoten en drie soorten kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *