Gevulde kipfilet met knoflook-rozemarijnfrites en boontjes

Goedenavond lieve lezers! Hebben jullie al gezien (via Facebook of Twitter) dat m’n blog vandaag een eervolle vermelding heeft op Culy.nl? Onwijs tof! Ik word er zo blij van als er anderen zijn die mijn blog een vermelding waard vinden, joepie:D

En nu over tot de orde van de dag. Toen ik vanochtend wakker werd wist ik meteen wat ik wilde eten: kipfilets gevuld met kruidenroomkaas en zongedroogde tomaat, met knoflookfrites of rozemarijnaardappeltjes en een groente. Dus dat deed ik..

Je snijdt de rauwe kipfilet open en smeert er roomkaas in. Leg er drie zongedroogde tomaatjes in en vouw de kipfilet dicht. Deze leg je in de ovenschaal en gaat 30 minuten in de oven samen met de aardappeltjes. Snij een vastkokende rauwe aardappel in dunne reepjes en besprenkel die met olijfolie, smeer er knoflook over uit en leg er takjes verse rozemarijn op. Deze gaan ook 30 minuten in de oven en bestrooi je bij het opdienen met zout. Lekker met gekookte boontjes!

Ik vond het een hele lekkere maaltijd; die kip met roomkaas en zongedroogde tomaat vind ik ZO lekker (vaste lezers kunnen dit beamen, ik heb er al vaak over geblogd).

Anyway, dat was ’t voor vanavond. Tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:

Kip met roomkaas in bladerdeegKnoflookfrites
Kip met roomkaas in parmaham

6 reacties op “Gevulde kipfilet met knoflook-rozemarijnfrites en boontjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *