Gewokte pangasiusfilet met knoflookpatat uit de oven en sla

Goedenavond! Wat een dag dit; super leuk om eens op de nationale radio over m’n blog te kunnen vertellen! Om dat te vieren (leuk als excuus) at ik vanavond patatjes. Maar niet zomaar patat: knoflookpatat uit de oven, met gewokte pangasiusfilet en sla.

Je snijdt een grote aardappel in dunne reepjes en laat dit even wellen in water. Dan droog je de reepjes af en haal je ze door olijfolie met drie geperste knoflooktenen. De patat leg je op een rekje in de oven en bak je 25 minuten op 220C. Ondertussen kun je dan de pangasius wokken (ik gebruikte AH pangasius voor in de wok met zout&peper) en maak je de sla zoals je zelf wil.

Eigenlijk wilde ik kippenpoten met rozemarijn maken, maar dit had ik nog in huis.. Denk overigens dat de patat héérlijk is bij rozemarijnkip en tomaten uit de oven. Anyway, het was erg lekker:)

Dit was ‘m voor vandaag! Byebye

PS: bekijk hier mijn verschijning in de 3FM studio vanochtend!

4 reacties op “Gewokte pangasiusfilet met knoflookpatat uit de oven en sla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.