Vega lasagne met gorgonzola, champignons en walnoten

Goedenavond! Vanavond heb ik lekker vegetarisch gegeten omdat ik dat maandag vergeten was (Koninginnedag he;)). Ik at een heerlijke lasagne van gorgonzola, kastanjechampignons, tomaat en bechamelsaus, met daarbij eikenblad slamelange en walnoten!

Je bakt in een wok twee sjalotjes met 3 tenen knoflook (ik hou van knoflook) en voegt hier 500gr gesneden kastanjechampignons aan toe. Dan maak je in een ander pannetje de bechamelsaus en daar laat je gorgonzola in smelten. Dan meng je de saus deels met de champignons en bouw je de lasagne op. Begin met champignons, dan lasagnebladen, gesneden tomaat en weer champignons (en herhalen). Aftoppen met de overige bechamelsaus en bestrooien met grano padano. Serveren met eikenblad slamelange en walnoten!

Dat was ‘t weer. Wat hebben jullie vanavond gegeten?

PS: Originele recept vind je hier.


2 reacties

leonie -

Super leuk! Laat je weten hoe het heeft gesmaakt? :)

Esmay -

Ik ga 's even meededelen aan mijn familie dat dit recept op mijn lijstje komt van; Have to try!

Reageer ook