Vega: Couscoussalade met tomaten, basilicum, mozzarella en komkommer

Hello there! Wat is het lekker zonnig he vandaag? Mjam, wat fijn. Mijn dag begon rustig; ik was wel een beetje behoorlijk aan weekend en uitslapen toe. Aan ’t begin van de week zat ik lekker met m’n ass in Sevilla en vanaf woensdag moest ik gewoon weer iedere dag werken. Nu is het zaterdag en vanochtend sliep ik gigantisch uit (of naja, tot 10 uur, maar ik was echt lekker bijgeslapen) en daarna chillde ik ‘m keihard in de achtertuin. Oooh ik kan ’t af en toe nog niet geloven, dat ik nu echt een ander huisje in Amsterdam heb en gewoon een met een fucking achtertuin. JEEEEEJ! Met zon, tot kwart voor 2! En daar genoot ik intens van, met de PS & het Parool, waar ik sinds kort een proefabbo op heb. Nice!

Na deze zonnige chillheid, werd ‘t tijd om flink wat werk te verrichten voor m’n blog. Ik heb nog steeds geen ideale internetsituatie in huis (als in; ik moet internetten via m’n iPhone), maar ik wilde flink wat blogs inhalen. En i did! Tot 6 uur was ik bezig met dingen online zetten. En ik vond het weer heerlijk ☺. Daarna werd ‘t tijd voor avondeten. Ik besloot lekker simpel te koken en maakte een couscoussalade met dingen die ik nog in huis had. (Dit is trouwens niet helemaal waar want ik ging wel nog naar Dirk voor couscous & mozzarella, hahaha).

Nodig voor één persoon: 80gr couscous – 2 tomaten – 10cm komkommer – 1 bol buffelmozzarella – verse basilicum – 3 zongedroogde tomaatjes – wat olijfolie – peper & zout

Schenk 80ml kokend water op de couscous en laat ’t wellen. Snij de tomaten en komkommer in kleine stukjes. De mozzarella trouwens ook. En de zongedroogde tomaten ook. End e basilicum fijnsnijden. Mix alles met elkaar, met wat olijfolie en roer de couscous erdoor. Peper & zout erover om ’t wat smaakvoller te maken en klaar!

Het was lekker, maar een minibeetje saai. Ik wilde er eigenlijk ook nog avocado door doen, maar die was op. Verder is deze variant echt een stuk saaier dan wanneer je het met feta ipv mozzarella eet, maar ik dacht dat de verse basilicum flink wat extra smaak zou opleveren. Wat ’t eigenlijk niet echt deed. Dus, wel gezond, lekker & neutraal, maar een tikkie saai.

Wat heb jij vanavond gegeten?

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


3 reacties op “Vega: Couscoussalade met tomaten, basilicum, mozzarella en komkommer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *