
Na deze zonnige chillheid, werd ‘t tijd om flink wat werk te verrichten voor m’n blog. Ik heb nog steeds geen ideale internetsituatie in huis (als in; ik moet internetten via m’n iPhone), maar ik wilde flink wat blogs inhalen. En i did! Tot 6 uur was ik bezig met dingen online zetten. En ik vond het weer heerlijk ☺. Daarna werd ‘t tijd voor avondeten. Ik besloot lekker simpel te koken en maakte een couscoussalade met dingen die ik nog in huis had. (Dit is trouwens niet helemaal waar want ik ging wel nog naar Dirk voor couscous & mozzarella, hahaha).
Nodig voor één persoon: 80gr couscous – 2 tomaten – 10cm komkommer – 1 bol buffelmozzarella – verse basilicum – 3 zongedroogde tomaatjes – wat olijfolie – peper & zout
Schenk 80ml kokend water op de couscous en laat ’t wellen. Snij de tomaten en komkommer in kleine stukjes. De mozzarella trouwens ook. En de zongedroogde tomaten ook. End e basilicum fijnsnijden. Mix alles met elkaar, met wat olijfolie en roer de couscous erdoor. Peper & zout erover om ’t wat smaakvoller te maken en klaar!
Het was lekker, maar een minibeetje saai. Ik wilde er eigenlijk ook nog avocado door doen, maar die was op. Verder is deze variant echt een stuk saaier dan wanneer je het met feta ipv mozzarella eet, maar ik dacht dat de verse basilicum flink wat extra smaak zou opleveren. Wat ’t eigenlijk niet echt deed. Dus, wel gezond, lekker & neutraal, maar een tikkie saai.
Wat heb jij vanavond gegeten?
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:



Roos' notes | Roos zegt:
Dit ziet er wel heel lekker uit! X
Farah - Food and other Friends zegt:
Ziet er lekker uit! En altijd fijn vegetarisch.
xx Farah
Sylvia zegt:
Heerlijk! Zeker met dit mooie weer 🙂