Zomerse couscous met mango, komkommer, paprika, heerlijke kiptandoori-spiesjes en yoghurtdressing

GOEDENAVOND! Oh jongens ik heb vandaag ZO lekker gegeten en ik ben helemaal blij dat ik jullie na een paar dagen blogstilte een HEERLIJK recept kan geven 😀 Joepie!

Ik maakte vanavond couscous met mango, komkommer, gebakken paprika, knoflook, peper&zout en daarbij kipspiesjes met tandoori kruiden en dan nog overal yoghurt overheen. En damn, het was zo lekker! Echt alle smaken waren totaal perfect bij elkaar. Omnomnomnom.



Nodig voor ̩̩n persoon: 150gr kipfilet Р1/4 mango Р75gr couscous Р1/2 rode paprika Р1/3 komkommer Р1 teentje knoflook Рeen beetje yoghurt als dressing РVerstegen Tandoori kipkruiden Рpeper&zout

Smeer de kipfiletstukjes in met olijfolie en strooi er flink wat Tandoorikruiden over. Laat dit even intrekken terwijl je de rest van het gerecht klaaarmaakt. Je laat de couscous wellen in kokend water. Ondertussen snij je de mango, komkommer en paprika in kleine stukjes. De paprikastukjes bak je even in de pan. Meng de couscous met de groentes en mango, voeg een uitgeperste teen knoflook en peper&zout toe. Rijg de kipfilet aan satéprikkertjes en bak ze rondom bruin en gaar in de koekenpan. Serveer de kip op de couscous en schenk er wat magere yoghurt overheen.

Ik heb het al gezegd maar oh oh oh dit was echt ZO lekker! Echt de smaken waren perfect bij elkaar 🙂

Lijkt ’t je wat?

Misschien vind je dit ook lekker:


23 reacties op “Zomerse couscous met mango, komkommer, paprika, heerlijke kiptandoori-spiesjes en yoghurtdressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *