Zomerse couscous met mango, komkommer, paprika, heerlijke kiptandoori-spiesjes en yoghurtdressing

GOEDENAVOND! Oh jongens ik heb vandaag ZO lekker gegeten en ik ben helemaal blij dat ik jullie na een paar dagen blogstilte een HEERLIJK recept kan geven 😀 Joepie!

Ik maakte vanavond couscous met mango, komkommer, gebakken paprika, knoflook, peper&zout en daarbij kipspiesjes met tandoori kruiden en dan nog overal yoghurt overheen. En damn, het was zo lekker! Echt alle smaken waren totaal perfect bij elkaar. Omnomnomnom.

Nodig voor één persoon: 150gr kipfilet – 1/4 mango – 75gr couscous – 1/2 rode paprika – 1/3 komkommer – 1 teentje knoflook – een beetje yoghurt als dressing – Verstegen Tandoori kipkruiden – peper&zout

Smeer de kipfiletstukjes in met olijfolie en strooi er flink wat Tandoorikruiden over. Laat dit even intrekken terwijl je de rest van het gerecht klaaarmaakt. Je laat de couscous wellen in kokend water. Ondertussen snij je de mango, komkommer en paprika in kleine stukjes. De paprikastukjes bak je even in de pan. Meng de couscous met de groentes en mango, voeg een uitgeperste teen knoflook en peper&zout toe. Rijg de kipfilet aan satéprikkertjes en bak ze rondom bruin en gaar in de koekenpan. Serveer de kip op de couscous en schenk er wat magere yoghurt overheen.

Ik heb het al gezegd maar oh oh oh dit was echt ZO lekker! Echt de smaken waren perfect bij elkaar 🙂

Lijkt ‘t je wat?

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

23 reacties op “Zomerse couscous met mango, komkommer, paprika, heerlijke kiptandoori-spiesjes en yoghurtdressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *