Terugblik: De tofste blogposts online!

Hoi allemaal! Afgelopen maandag heb ik mijn 1000e blogpost online gezet. DUIZEND! Dat had ik nóóit gedacht, toen ik in september 2011 op een random avond even een blogje begon.

En toen kwam een volger op instagram met een awesome idee:

Een lijstje met mijn favo posts kán, maar leuker vind ik júllie favo posts, a.k.a. de meest gelezen posts! Tijd om die eens even op een rijtje te zetten:D. Dus, hier een top 5 met meest gelezen blogposts op Gewoonwateenstudentjesavondseet.blogpot.nl:

5. SPAGHETTI MET GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS
Eén van mijn favoriete gerechtjes, maar ook een van júllie favorieten! Tof dat we zo op één lijn zitten :D. Deze blogpost staat nu ongeveer een jaartje online en is inmiddels iets meer dan 8500 keer bekeken. Leuk! Lees ‘m hier.

4. VEGA TORTILLATAART MET MOZZARELLA, SPINAZIE EN TOMAAT
Deze blogpost staat nog niet eens een maand online en staat nu al in de top 5 met meest gelezen posts, wauw! Het was dan ook écht een heel lekker recept en ik heb al veel foto’s van lezers ontvangen die ‘m ook hebben klaargemaakt :D. Check het recept hier.

3. PASTA MET ROOMKAAS, ZALM EN SPINAZIE
Nummer drie is er eentje waar ik me altijd over verbaas, maar de pasta met roomkaas, zalm en spinazie staat ook al heel lang in de top 5 best gelezen artikelen op mijn blog. En dat terwijl het echt helemaal geen speciaal recept is. Ik vermoed dat dit recept heel goed wordt gelezen omdat ‘t is klaargemaakt met speltpasta, wat toch wel enigszins hip is en daardoor een populair zoekwoord. Maar evengoed; smakelijk receptje :D. Check dis out. Ook hilarisch: in de top 5 maar liefst twee gerechten die gemaakt zijn op dat afschuwelijk tuttige oma-kleedje. Ligt het daar soms aan? 😉

2. SUSHIBOWL
Op nummer twee staat ook wel echt een topper, maar in tegenstelling tot nummer 3 is dit helemáál geen studentikoos recept: de sushibowl! Grappig, want ik krijg best nog wel eens commentaar op mijn blog dat ‘t niet studentikoos zou zijn, maar kennelijk is daar de behoefte bij mij lezers helemaal niet per se naar 😉 Of jullie zijn gewoon net als ik écht dol op sushi en willen daar best eens iets meer voor betalen. Dus, sushibowl. Sounds good? It is! Het recept lees je hier.

1. EEN KIJKJE BIJ MIJ THUIS!
En dan met stipt op nummer één de blogpost ‘Een kijkje bij mij thuis!’. Wat ik dus echt hilarisch vind, is dat het aller aller aller meest gelezen artikel op mijn blog, niet eens een recept is! Het is de blogpost over de fotoshoot die ik met Tine Schoemaker bij mij thuis had, om jullie eens een kijkje te geven achter de schermen. En ik geloof dat jullie dat massaal interessant vonden 😉 Wat ik dan weer heel leuk vind! Heb je ‘m nog niet gelezen? Check ‘m hier!

Dus, dat was mijn lijstje, of eigenlijk júllie lijstje, van top-blogs! Ben je het er mee eens? Of heb jij een andere favoriet?

Inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

14 reacties op “Terugblik: De tofste blogposts online!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *