Cannelloni van Trattoria Fantasia

He potverdikkie. Ik had een hele blogpost getypt en toen per ongeluk weer gewist. Overnieuw dus.. 🙁

GOEDEMORGEN! Het is zaterdagochtend en ik lig nog in bed. Ik ben al twee uur wakker, want vandaag is BNN Talent Day en ik zou er heen gaan (en had dus m’n wekker gezet), maar ik heb de worst keelpijn ever en dus haak ik af. Beetje lastig presenteren zonder stem. Dus, nu heb ik opeens veel meer tijd vandaag, jeej! Ik ga straks naar m’n vati en mutti in Assen, maar eerst thuis even de boel aan kant maken (vijfhonderd wasjes draaien en heel erg opruimen) en misschien ga ik zélfs nog wel even baantjes trekken. Het wordt tijd dat ik weer eens ga sporten (bah), maar zwemmen en keelpijn is misschien niet de lekkerste combinatie? #koninginsmoesjes

Anyway, gisteravond hadden we weer vrijdagmiddagborrel bij DeLaMar en hoewel het er naar uit zag dat ‘t liquid dinner werd, hebben we toch om een uurtje of 8 besloten even een hapje te gaan eten bij de pizzeria tegenover DeLaMar: Trattoria Fantasia. Ik bestelde de cannelloni en die was prima. Niet speciaal en mijn eigen versie is lekkerder (zie hieronder), maar prima.

Om een uur of tien was ik er helemaal klaar mee en ging ik op huis aan. ‘s Middags had die keelpijn zich totaal uit het niets in mij gevestigd (haha brrr) en het werd er niet beter op. Dus, tijd voor een kopje thee op de bank met De klokkenluider van de Notre Dame (partyanimal!). Om een uurtje of 1 ging ik slapen en nu ben ik weer wakker.

Tijd voor een ontbijtje. Ik twijfel nog; zou ik gaan voor een delicious kopje koffie uit m’n nieuwe nespresso, of is thee met honing toch een beter idee? Hmmm..

See you later!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

10 reacties op “Cannelloni van Trattoria Fantasia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *