Londen dag 3: Meat free monday bij Bella Italia in de buurt van Leicester Square

Joehoe! Een laatste berichtje over Londen. Op dag 3, afgelopen maandag (en dus Meat Free) hebben we echt de leukste dag gehad. We begonnen met een wandeling van Green Park, langs Buckingham Palace (toeristentoestand, mijn hemel) naar en helemaal door Hyde Park. Waar ik overigens een heerlijk ijsje at met een stuk chocolade erin. Mjam! Van Hyde Park gingen we door naar de London Eye waar een leuke foodmarket was (The real food market). Vanuit daar hebben we de metro gepakt naar Belsize Park om de studio van Coldplay te bezichtigen (voor hen die me niet goed kennen/volgen op twitter; ik ben een ENORM Coldplay-fan;)). Dit was voor mij dus echt een geweldige plek:) In Camden! Daarna gingen we terug naar ons hotel (The royal National; prima hotel, wel erg gehorig, maar met BAD jeej!). Bas ging hardlopen door Regent’s Park en ik ging lekker tutten. Daarna gingen we lekker uiteten maar ‘t was inmiddels al half 11 ‘s avonds :) Tussendoor had ik trouwens wel even wat gesnackt, namelijk sweet-chili en sour-cream-chips van Kettle. Lekker man! Hebben we die ook in NL? Anyway, we gingen dus heel laat uit eten en wilden een beetje in de buurt van de Big Ben omdat we die nog ‘s avonds wilden fotograferen. We belanden bij een Italiaan in de buurt van Leicester Square: Bella Italia. Daar heb ik heerlijk vegetarisch gegeten en Bas had een goeie burger. Ik kreeg trouwens ook echt een enormmmmmme bel wijn. Lekker :)

Ik at Cannelloni met ricotta, spinazie en tomaat. Was erg lekker! Daarna gingen we dus nog wat nachtfoto’s maken (werd bij mij helemaal niks door mijn enorme-wijnbel-toestand) en toen met de laatste metro terug naar het hotel.

Dinsdag vlogen we terug en hebben we op het treinstation Liverpool Street nog echt een verrukkelijke Fish&Chips gegeten. Het werd echt geweldig geserveerd en was super lekker. Echt een goed adresje om je laatste ponden te spenden op de terugweg naar Londen Stansted.

Dus; Bella Italia bij Leicester Square en het restaurantjewaarvanikdenaamniethebopgeschreven-opliverpoolstreetstation zijn echt aanraders!

Andere restaurants in Londen:6 reacties

Anoniem -

Jaaa ik ben in totaal 7 dagen in Manchester geweest en heb daarvan denk ik 4 dagen bij Bella Italia gegeten haha! Waaronder 2x die Cannelloni, erg lekker idd!

leonie -

Whauw dat is pas diehard fan!! 😉

foodandotherfriends -

Wauw ziet er super lekker uit! En als ik zo je verhalen is leuk heb ik al helemaal zin om ook een stedentripje te maken :)!

leonie -

Zeker doen! Stedentrips zijn zo leuk. Ik zou Berlijn overigens meer aanraden dan Londen, maar ieder zo zijn ding 😉

Deborahschrijft -

Ik heb ook een paar nachtjes in het Royal National Hotel geslapen! Idd een fijn hotel.
Bella Italia klinkt goed! Volgende keer dat ik er ben denk ik dat ik daar een bezoekje aan ga brengen 😀

leonie -

NICE! Welke kamer had je?

Reageer ook