Dinner: rozemarijnaardappeltjes, kipfilet en spierziebonen

Hello! Het is donderdagavond en dit is de eerste dag deze week dat ik even thuis ben, of naja niet echt, want ik ben bij le boyfriend, maar wel de eerste avond dat ik even op m’n gat zit en weer kan bloggen. Gisteravond was ik, na de Relaunch van de Elle Eten, ook wel vrij op tijd thuis, maar ik was zó aangeschoten van de roze bubbels (terwijl ik echt maar drie glaasjes heb gehad), dat ik nergens meer toe in staat was, hahaha. Heel erg.

Vanavond kon ik eindelijk weer even zelf m’n avondeten klaarmaken. Op ‘t menu stond een lekker AGV’tje. Hoewel ik veel meer zin had in lekker Oosters met vis, maar Bas had al boodschappen gedaan, haha. Dus, Aardappels, groente en vlees it is.

Nodig voor twee personen: rozemarijnaardappeltjes uit de oven – 2 kipfilets – 2 plakjes spek – boontjes – appelmoes

De aardappeltjes moeten een halfuur in de oven. Wij hadden zo’n kant en klaar pakket van de Lidl en die smaakten goed! De boontjes kook je in 15 minuutjes gaar. Op het kipfiletje zat bij ons nog een plakje spek gebonden, gewoon met touw. Lekkere toevoeging. De kip bak je gaar. Serveren met appelmoes en klaar!

Een simpele Hollandse maaltijd. Prima, maar weinig speciaals. Ik heb met Hollandse pot ook altijd na een uur weer trek. Nu dus. Gaar. En ik vind een heel groot nadeel aan AGV dat je met een shitload afwas zit (lees: 3 pannen). Maar goed. Dat was m’n avondmaaltje vanavond… Het wordt tijd dat ik weer écht even zelf ga koken, maar ik vrees dat ik morgen koekkoek tijdens een vrijdagmiddagborrel eindig in een febo (oid) en dit weekend ben ik bij di papi & mami en dan vind ik ‘t altijd heerlijk als er voor me gekookt wordt. Nouja, we zien wel hoe ‘t gaat de komende dagen 😉

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *