Viva 400: de foto’s!

Overview! Mevrouw ter Veld op rechts, je weet wel; die ene die boven de hele massa uitsteekt.

Hoi allemaal! Afgelopen dinsdag was ik bij de uitreiking van de Viva400 awards. Ik heb niet gewonnen, maar had toch een awesome avond en wil dat graag met jullie delen.

De viva400 is een lijst met 400 vrouwen die dit jaar heel lekker bezig zijn geweest; succesvol zijn. Er zijn acht categoriën binnen de Viva400: Stoer, Online, Creatief, Eco, Business, Knappe koppen, Mode en Aanstormend Talent. In die laatste categorie was ik genomineerd. Niet omdat ik zo gigantisch in de schijnwerpers stond dit jaar, maar gewoon omdat ik mezelf had opgegeven. Hahaha, het leek me wel handig; wat publiciteit rondom m’n kookboek :D. Maar natuurlijk heb ik mezelf niet als aanstormend talent bestempeld, dat hebben de mensen van Viva bepaald.

De winnaars!

Jullie konden een tijd lang stemmen, en dat hebben jullie massaal gedaan. Uit de stemmen is een top vijf gevormd binnen iedere categorie (waar ik in stond!! Thanks voor het stemmen dus!) en uiteindelijk heeft een vakjury een winnaar gekozen, per categorie. Helaas heb ik niet gewonnen, maar ik vond het al onwijs tof dat ik uberhaupt genomineerd was, laat staan dat ik in de top 5 stond!

Het event was ook vrij awesome. Heel hilarisch; een feestje met alleen maar vrouwen die elkaar niet kennen. Het idee was dat je in je eentje moest komen, zodat iedereen lekker met elkaar kon netwerken. Tuurlijk ken je dan toch een paar mensen (helemaal in het bloggerswereldje), maar ik heb ook echt een paar chicks gesproken die met hele andere dingen bezig zijn. Heel tof!

Lisa (De vega revolutie), Teske (Teskuh.nl) en ik!

Het grootste deel an de avond heb ik doorgebracht met andere (food)bloggers: Nina en Elise van Chickslovefood (genomineerd in creatief), Mascha van Beautygloss (genomineerd in online), Frances van Foodgloss (genomineerd in online), Teske van Teskuh.nl (genomineerd in aanstormend talent, samen met mij in de top 5), De groene meisjes (genomineerd in eco), Diana van DisforDazzle (genomineerd in aanstormend talent) en met Lisa van de Vega Revolutie (genomineerd in aanstormend talent)(ook een kookboek!). En dat was gezellig 🙂 We zaten alleen wel heerlijk met z’n allen te haten op het eten, wat echt te weinig was en te lang duurde voordat je het had. Maar goed, de wijn was heerlijk 🙂

Ik, Jaqueline Borgers (restaurant la Viña), Nina (chickslovefood), Merel (De groene meisjes) en Elise (chickslovefood).
Mascha (Beautygloss), Frances (Foodgloss), Diana (DisforDazzle) ik en Teske (Teskuh.nl)

Al met al vond ik het echt een leuke avond. Ook tof dat Viva nu netwerkevents gaat organiseren en voor de eerste ben ik al uitgenodigd. Heel leuk, netwerken met alleen maar vrouwen die ook een grote ambitie hebben. Me likie! Dus, ik vond het awesome:) Volgend jaar weer! 😀 Hahaha!

Overigens ook leuk; we hebben allemaal NIET gewonnen, hahaha. Tot zover ons succes 😉

Inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

4 reacties op “Viva 400: de foto’s!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *