Mijn afgelopen dagen: Première in DeLaMar, Theaterquiz en VIVA400!!

Goedemorgen! Het is woensdagochtend, net iets over half 9 en ik vind het tijd voor een blogpost. De afgelopen dagen heb ik namelijk veel te weinig recepten geblogd, maar dat heeft een reden, want ik eet steeds niet thuis! En vanavond wéér niet, dus het werd tijd om jullie eens even te vertellen wat voor leuks ik allemaal aan het doen ben deze dagen :D.

Afgelopen zondag hadden we première in DeLaMar. Wie mij al een tijdje volgt, weet dat dit awesome werkdagen zijn met mooie jurkjes, hoge hakken, veel make-up, een hele toffe dag en GOEIE borrels na afloop. En dat was dit jaar weer exact zo. Hoewel we nu nét niet 3 uur ‘s nachts hebben gehaald in café de Smoeshaan (ik was om 10 uur al thuis), maar evengoed was de borrel leuk:D. De voorstelling Welkom in de familie ging in première en het was heel tof! Daarna ging ik dus naar huis en heb ik nog een Turkse pizza besteld, haha. Niet echt verstandig met m’n buikpijn van de afgelopen week, maar zoals ik al vaker zei; je bent jong en je wil wat.

Maandag was het dan tijd voor een goed lange werkdag; ik bleef tot 11 uur ‘s avonds bij DeLaMar omdat we Theaterquiz hadden! Dat is een pubquiz met een theaterthema, die ik samen met een paar andere jonge mensen uit het bedrijf organiseer voor publliek. Weer een dik succes, dus jeej! Als avondeten had ik de pompoensoep uit zak van Unox gehaald bij Appie, omdat ik even iets rustigs wilde eten, in plaats van die Turkse pizza van de avond ervoor. Beviel prima!

En toen was het alweer dinsdag en had ik weer een vrij drukke dag op werk die echt héél snel voorbij ging. Ik verheugde me op de avond, want gisteravond werden de VIVA400 awards uitgereikt!! Ik was echt totaal niet zenuwachtig, omdat ik er al helemaal vanuit ging dat ik niet zou winnen (het leek me logisch dat je dat namelijk van te voren wel te horen zou hebben gekregen, omdat je wel helemaal naar dat event moest komen), maar ik belandde uiteindelijk in de top 5 in de categorie ‘Aanstormend talent’, waarin ik genomineerd was. HOE TOF! Super bedankt voor het stemmen lieve lezers! Echt, ik had het totaal niet verwacht!

Verder was het ook best een leuke avond. Ik heb een paar andere bloggers gesproken (Chickslovefood, de Vega Revolutie, Teske, DisforDazzle, Beautygloss en eindelijk eens Foodgloss ontmoet!) en dat was heel gezellig. Ook de locatie, The College Hotel, vond ik echt heel heel heel tof. En de welkomstcocktail was heerlijk. En de goodiebag was heel goed. Alleen het eten was stom… We kregen een 7 gangen walking dinner, maar het was echt heeel weinig, waardoor ik aan het einde van de avond sterk in de overweging zat om nog langs Maccie op de kinkerstraat te gaan. Maar het toetje (triffle) was gigamachtig, dus de Mac was niet meer nodig. Al met al een toffe avond!

En vanavond ga ik naar de lancering van de nieuwe Elle Eten! En ik ga er van uit dat daar héérlijke hapjes bij horen 🙂 🙂 :). Morgenavond kook ik weer zelf hoor jongens. Verhongeren jullie niet? 😉 Tot morgen!

Inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

12 reacties op “Mijn afgelopen dagen: Première in DeLaMar, Theaterquiz en VIVA400!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *