Joehoe! Het is donderdagavond en daarnet heb ik al mijn uberenthousiaste blogpost over dinsdag getypt en hierbij eentje over m’n avondeten van vandaag. Ik at alweer een salade (dat is al de derde deze week!), maar nu een gekke met een dikke viscuisine. Niet echt heel erg gezond dus. Maar wel ergggg smakelijk :).
Nodig voor één persoon: 1/2 viscuisine – een flinke hand slamelange met veldsla – een paar groene olijven – zongedroogde tomaatjes – Italian Flakes – balsamicosiroop
De viscuisine moet heel lang in de oven; 35 minuten op 200C geloof ik, maar dat staat ook wel op de verpakking. Na 30 minuutjes hoef je dus pas aan je salade te beginnen, die je maakt door de sla te mengen met de tomaat, olijfjes, strooi er wat kaas over, top af met balsamicostroop. En serveer de vis bovenop. Klaar is kees!
Hartstikke makkelijk en ook echt wel heel lekker. Je hoeft er helemaal niet nog iets anders bij, het maaltje is goed compleet zo en de smaken passen goed bij elkaar. Dus, awesome!
Overigens kun je viscuisine ook heel makkelijk zelf maken. Kijk hier maar eens.
VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:
Anoniem zegt:
meh. viscuisine….. : /
leonie zegt:
Haha smaken verschillen. Heb je het al eens zelf gemaakt? Dat is honderd keer lekkerder dan uit een pakje! Zie het recept linksonder.
Anoniem zegt:
Ga dit zeker een keer proberen! Hoe kun je de andere helft van de viscuisine het beste opwarmen de volgende dag?
Anoniem zegt:
HOE BEDOEL JE DOORZICHTIGE MARKETING!
Anoniem zegt:
What the …..? Waar slaat die reactie op als ik vragen mag?
leonie zegt:
In de oven, de volgende dag! Ik denk een minuut of 5 tot 10 🙂
leonie zegt:
@doorzichtige marketing, als hrt een gesponsord bericht zou zijn, zou ik dat er bij zetten! Dit is gewoon een viscuisine waar ik zelf voor heb betaald 😉