Goedenavond! Vanavond keek ik eens tussen jullie Facebookcomments voor inspiratie voor m’n avondeten en ik kwam uit bij dit receptje. Hierdoor geinspireerd heb ik vanavond pangasiusfilet klaargemaakt in Serranoham, met cherrytomaatjes, basilicum en toast.
Je vouwt Serranoham om de pangasiusfilet en doet dit 15 minuten op 180C in de oven. Tegelijkertijd doe je de toast, die je maakt door waldcornbrood in te smeren met olijfolie, peper&zout en knoflook, ook 15 minuten in de oven. Op je bord leg je in plakjes gesneden cherrytomaatjes met verse basilicumblaadjes. Daarop leg je de vis als die klaar is en je serveert het met de zelfgemaakte toast.
Ik vond het SUPER lekker 🙂
Morgenavond eet ik bij een collega (ben benieuwd!) dus dan ga ik niet bloggen. Tot vrijdag?
Misschien vind je dit ook lekker:
Anoniem zegt:
pas gemaakt voor mezelf en een vriendin, vonden het allebei suuuuuuuuperlekker!
leonie zegt:
Mooi! Fijn dat jullie het allebei lekker vonden 🙂
Anoniem zegt:
Wat een superleuke blog heb je! Ben gek op je receptjes 🙂
Maak je dit recept met verse visfilet of diepvries?
En zou de toast ook lekker zijn met maisbrood?
leonie zegt:
Dank je 😀 Ik deed dit recept met 'verse', maar je kunt ook prima die uit de diepvries nemen en laten ontdooien (in het zakje in warm water leggen). De toast is heel lekker van maisbrood, dat gebruik ik vrijwel altijd!
Yolande zegt:
Jeetje dit lijkt me echt lekker!
leonie zegt:
Is het ook!! En ZO makkelijk!
Nuria zegt:
Dit is heerlijk, mijn ouders aten het laatst en waren super enthousiast!
leonie zegt:
Oeh wat heerlijk! Nu jij nog 😉
Vera zegt:
Oooh dit klinkt echt veel te lekker!!
leonie zegt:
dit is ook heeeeeeel lekker 😀