Pangasiusfilet met Serranoham, tomaatjes, basilicum en toast

Goedenavond! Vanavond keek ik eens tussen jullie Facebookcomments voor inspiratie voor m’n avondeten en ik kwam uit bij dit receptje. Hierdoor geinspireerd heb ik vanavond pangasiusfilet klaargemaakt in Serranoham, met cherrytomaatjes, basilicum en toast.

Je vouwt Serranoham om de pangasiusfilet en doet dit 15 minuten op 180C in de oven. Tegelijkertijd doe je de toast, die je maakt door waldcornbrood in te smeren met olijfolie, peper&zout en knoflook, ook 15 minuten in de oven. Op je bord leg je in plakjes gesneden cherrytomaatjes met verse basilicumblaadjes. Daarop leg je de vis als die klaar is en je serveert het met de zelfgemaakte toast.

Ik vond het SUPER lekker 🙂

Morgenavond eet ik bij een collega (ben benieuwd!) dus dan ga ik niet bloggen. Tot vrijdag?

Misschien vind je dit ook lekker:

Pangasiusfilet met een pijnboompittenprutjePangasiusfilet met een Aziatisch dakje
Kip in Parmaham

10 reacties op “Pangasiusfilet met Serranoham, tomaatjes, basilicum en toast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *