Favourite Food: Spaghetti

GOEDENAVOND lieve mensen! Ik mag mezelf echt een gelukkig mens noemen deze week. Nou ja, ik heb het over het algemeen al ubergeweldig, maar deze week is Zo Cool, ik ben helemaal blij. Afgelopen maandag was ik natuurlijk jarig, daarover blog ik later nog uitgebreid. Maar dinsdag was óók een toffe dag. Ik mocht namelijk ein-de-lijk naar VASLAV in DeLaMar. Ik werk fulltime op de marketingafdeling van het DeLaMar Theater, in case dat je dat nog niet wist, en daarom mag ik zo vaak als ik wil, naar de voorstellingen in ons mooie theater. Vaslav is een nieuwe DeLaMar Productie en omdat we dit stuk dus zelf produceren, kan ik altijd niet wachten tot ik het kan zien. En dinsdag was het moment waarop we eindelijk Vaslav konden zien, een toneelstuk naar het boek van Arthur Japin over de balletdanser Vaslav. En oh mannnnnn het was ZO GOED! Echt, jullie weten dat ik enthousiast kan zijn en mennnn dat was ik echt. Het jammere alleen is dat ik gewoon echt niet in woorden uitgelegd krijg waarom het nou zo geweldig was. Sowieso waren het decor, de acteurs (o.a. Maarten Heijmans, je weet wel; die onlangs een ge-wel-dige Ramses Shaffy neerzette), de kostuums, muziek en alles nog meer gewoon echt heel goed. Maar wat het nou zo geweldig maakt? Geen idee! Ga het zien 😀 Ik kan het iedereen aanraden!

Anywayz, ik hou er maar niet over op, maar ik zal jullie nu niet meer teveel lastig vallen. Of wel. Want zondag is de première waar ik dan ook weer bij ben en daarna ben ik vast nog duizend keer enthousiaster, Maar goed. Nu over m’n avondeten. 😀

Ik at dinsdagavond dus spaghetti, omdat ik wel ff thuis wilde eten en ik moest een beetje snel eten. En ik had honger. En spaghetti is gewoon een van m’n favoriete avondmaaltjes voor als ik honger heb, haha. Dus spaghetti it is!

Nodig voor één persoon: 100gr rundergehakt – 300gr Italiaanse groentes – 1/2 zakje Honig spaghettikruiden – spaghetti – Doritos (vet belangrijk!)

Nou, super simpel: je kookt de spaghetti en ondertussen bak je het gehakt rul. Voeg vervolgens de Italiaanse roerbakgroentes toe aan het gehakt en doe de kruidenmix voor de saus erbij. Beetje water erbij, lekker laten pruttelen en voila! Serveren met Doritos, lekkerste variant hierbij is Cool American. Vet heerlijk!

Dus, dat was mijn avondmaaltje van dinsdag. Je hebt nu nog zondag & maandag van me te goed, én een blogje over lekkere muffins én een lunchsalade. Nou, komt er allemaal aan hoor 🙂 Latersssss!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Favourite Food: Spaghetti

  • Anoniem zegt:

    Ein-de-lijk kan ik hier op reageren. En niet om je recept, maar om Vaslav. Ik ben gisteren geweest en je hebt niks teveel gezegd. Wat een geweldige voorstelling! Maarten speelt (weer) geweldig, en de rest van de cast eigenlijk ook 😛 Ik baalde van de pauze, zat er echt helemaal in, haha. Super!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *