Zomers: Salade met kipschnitzel, mango, wortel, komkommer, tomaat, sla en yoghurtdressing

GOEDENAVOND! Oh ik heb jullie echt duizend dingen te vertellen. Het is zó lang geleden dat ik heb geblogdtdtdt en inmiddels ben ik jarig geweest, waar ik uitvoerig over wil vertellen en ben ik naar een praaaaachtige voorstelling (VASLAV) in DeLaMar geweest en daar wil ik ook uitvoerig over vertellen, maaaaar ik heb vanavond alweer veel te weinig tijd. Echt hoor, binnenkort maak ik het allemaal goed. Maar nu blog ik even alleen snel over mijn super simpele salade die ik vanavond at. Want ik moest snel eten, omdat ik straks weer naar Vaslav ga, hahaha. Het is zo heerlijk om bij DeLaMar te werken :D. Maar oké: salade.

Nodig voor één persoon: gemengde sla – 2 worteltjes of peen julienne – een paar mangostukjes – 10cm komkommer – 1 tomaat – wat pijnboompitjes – yoghurt sladressing – 1 kipschnitzel

De kip bak je gaar in de oven. Dat hoeft officieel maar 8 minuutjes, maar ik deed het zeker 16 en zette ‘m daarna ook nog even op grillstand. Omdat ie anders niet echt knapperig wordt. Je kunt natuurlijk ook bakken in de pan, maar dat is ietsje ongezonder. De sla meng je met alle groentes en fruit en je doet er wat dressing overheen. Dan de pijnboompitjes en daarop de kip; mooi in stukjes gesneden, net zoals ze bij de McDonald’s doen, hahahaha.

Het was een hele lekkere salade! Ik had alleen een beetje teveel sla in verhouding. En ik had stukjes wortel terwijl peen julliene (gewoon wortelschafsel zegmaar) lekkerder zou eten denk ik. Maar, lekkere sla! Helemaal met dit weer 🙂

Oké, nou nu ga ik heeeeeel misschien nog 1 blogje typen want het is kwart over 7 en ik hoef pas om half 9 op het balkon van DeLaMar te zitten. Dus ik heb nog tijd. Maar eerst ga ik thee zetten. Met macarons. Want die kreeg ik voor m’n verjaardag #LOVE.

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Zomers: Salade met kipschnitzel, mango, wortel, komkommer, tomaat, sla en yoghurtdressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *