Provençaalse kipkluifjes met salade van spinazie, tomaat, paprika en honing-mosterddressing

Joehoeeee allemaal! Vandaag heb ik vijf hoofdgerechten bereid. Haha, vijf!! Ik maakte van alles klaar voor m’n kookboek om te fotograferen en om de receptjes nog even te testen en heb er heerlijk van gesnoept vandaag. Om die reden (en omdat ik om half 6 nog een halve portie zelfgemaakte kapsalon naar binnen werkte) at ik vanavond een beetje licht. Ik maakte kipkluifjes met salade. De kipkluifjes had ik namelijk nog over van m’n kooboek-fotografeersessie van gisteren en omdat het morgen meat free monday is én ik geen plek meer heb in de vriezer, moest ik ze wel vandaag opeten. En so i did. En ik at heerlijk!

Nodig voor één persoon (lichte portie): 4 kipkluifjes – 1 eetlepel kipkruiden – 1 eetlepel Provençaalse kruiden – olijfolie – 1 hand verse spinazie – 1/4 rauwe rode paprika – beetje honing-mosterddressing – paar romaatjes

Smeer de kippetjes in met olijfolie, kipkruiden en Provençaalse kruiden en leg ze in een ovenschaal. De kippetjes gaan 20 minuten op 180C in de oven. Maak ondertussen een salade van de rauwe spinazie, daarop wat stukjes rauwe rode paprika en top af met een beetje honing-mosterddressing. Serveer de kippetjes on top en eet smakelijk!

En vet verrukkelijke maaltijd! Heel simpel, heel zomers, heel lekker. 🙂

Nu ben ik kapot en hang ik op de bank. Vanavond komt le boyfriend en ik kan niet wachten! Dan lekker samen voetbal kijken en eigenlijk moet ik m’n huis nog opruimen want dat is natuurlijk één grote mess (oh jezus ik heb zin in Eton mess) door dit kook-weekend. Eens kijken of ik daar nog puf voor kan vinden.. Byebye!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Provençaalse kipkluifjes met salade van spinazie, tomaat, paprika en honing-mosterddressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *