Pizza op een wrap met tomatenpuree, gorgonzola, mozzarella en Parmezaanse kaas

HOI! Oh my god guys, ik heb vanavond zó lekker gegeten. ECHT HEERLIJK. En binnen tien minuten klaar. Ik heb een nieuw top-recept, jeeeeeeej! We hadden bij DeLaMar een borrel vandaag (de 1e van drie borrels deze week, pfoe!) en daarna had ik niet super veel honger meer, dankzij de heerlijke hapjes die we al verorberd hadden. Ik besloot dus een makkelijk maaltje te maken.. En toen kreeg ik zin in pizza, en dus maakte ik dat. Maar wel op een héle makkelijke manier. Bijna net zo makkelijk als een diepvriespizza, maar net niet.

Nodig voor één persoon, kleine maaltijd: 2 cordilla’s (kleine wraps van Casa fiesta) – beetje gorgonzola – 100gr Parmezaanse kaas (Permaggio Regano) – 1/2 bol mozzarella – 1/2 blikje 7ct tomatenpuree

Oké, bereiding is easy peasy: neem je wrap, smeer ‘m in met tomatenpuree. Snij de mozzarella en gorgonzola in kleine stukjes en verdeel over de wrap. Strooi er Parmezaanse kaas over en zet de pizzaatjes 10 minuten in een oven van 220C. KLAAR! Binnen 12 minuutjes staat je maaltijd op tafel:)

En oh oh oh, wat heb ik gesmuld. En ik ben natuurlijk vreetzak nummer 1 op aarde, dus ik at er nog twee, haha! Vier dus:) En dat was heerlijk! Ik kreeg er trouwens meteen ook een soort gekke Kerst-voorgerecht inspiratie van, als je bijvoorbeeld het pizzaatje nog bedekt met een plukje rucola of veldsla en wat stukjes peer. Denk dat dat ook heel lekker is!

Nou, dat was ‘m 🙂 Lijkt het je lekker? Heb je dat eerder al eens gehad, een pizza op een wrap? VET easy!

Misschien vind je dit ook lekker:


13 reacties op “Pizza op een wrap met tomatenpuree, gorgonzola, mozzarella en Parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *