HOI! Oh my god guys, ik heb vanavond zó lekker gegeten. ECHT HEERLIJK. En binnen tien minuten klaar. Ik heb een nieuw top-recept, jeeeeeeej! We hadden bij DeLaMar een borrel vandaag (de 1e van drie borrels deze week, pfoe!) en daarna had ik niet super veel honger meer, dankzij de heerlijke hapjes die we al verorberd hadden. Ik besloot dus een makkelijk maaltje te maken.. En toen kreeg ik zin in pizza, en dus maakte ik dat. Maar wel op een héle makkelijke manier. Bijna net zo makkelijk als een diepvriespizza, maar net niet.
Nodig voor één persoon, kleine maaltijd: 2 cordilla’s (kleine wraps van Casa fiesta) – beetje gorgonzola – 100gr Parmezaanse kaas (Permaggio Regano) – 1/2 bol mozzarella – 1/2 blikje 7ct tomatenpuree
Oké, bereiding is easy peasy: neem je wrap, smeer ‘m in met tomatenpuree. Snij de mozzarella en gorgonzola in kleine stukjes en verdeel over de wrap. Strooi er Parmezaanse kaas over en zet de pizzaatjes 10 minuten in een oven van 220C. KLAAR! Binnen 12 minuutjes staat je maaltijd op tafel:)
En oh oh oh, wat heb ik gesmuld. En ik ben natuurlijk vreetzak nummer 1 op aarde, dus ik at er nog twee, haha! Vier dus:) En dat was heerlijk! Ik kreeg er trouwens meteen ook een soort gekke Kerst-voorgerecht inspiratie van, als je bijvoorbeeld het pizzaatje nog bedekt met een plukje rucola of veldsla en wat stukjes peer. Denk dat dat ook heel lekker is!
Nou, dat was ‘m 🙂 Lijkt het je lekker? Heb je dat eerder al eens gehad, een pizza op een wrap? VET easy!
Misschien vind je dit ook lekker:
Anoniem zegt:
Vanavond voor de tweede keer aan het maken! Maar i.p.v. gorgonzola blauwaderkaas en nog wat cherrytomaatjes voor het gezonde gevoel 🙂
leonie zegt:
oeeeh en was dat lekker er nog bij?
Anoniem zegt:
Tentamenperiode, pizza-addict, geen zin om te koken en nog een enorme stapel wraps liggen. Dit studentje weet wat ze vanavond eet!
leonie zegt:
ah, perfect!! Hoe waren ze?
Anoniem zegt:
Je kan als onderkant ook een in-twee-gesneden pittabroodje (van die dunne dan) gebruiken! Dan zijn ze nog kleiner en kan je verschillende soorten maken. Die moeten wel wat minder dan 10 minuten in de oven!
leonie zegt:
Oeh, slim! Dat is wel leuk voor een lunch! Wat een goeie tip 🙂
cheyenne zegt:
oeee, klinkt goed & lekker makkelijk! iets waar je veel mee kunt variëren, ga ik zeker eens proberen 🙂
xo, cheyenne
leonie zegt:
Nice, ben benieuwd wat je er van vindt!
Lisette zegt:
Ook lekker is gewoon met die Sugo Casa tomatenpuree met basilicum, italiaanse groentenmix en mozzarella. En dan natuurlijk een volkoren wrap voor het gezonde gevoel :). Jammie!
leonie zegt:
Goed idee!!
femke zegt:
Wat voor pizza plaatje gebruik jij voor gewone pizza? Ik heb een combi oventje maar daar wordt de onderkant niet knapperig van..
leonie zegt:
Gewoon een bakplaat! In een klein combimagnetronnetje…
Susanne zegt:
Jaaa super lekker! Heb ik weleens gemaakt. Voelt ook stukken gezonder haha