Mijn afgelopen week: Nog een beetje drukte, eindelijk weer een sociaal leven en toch veel tijd voor mezelf

Omdat deze week best wel weer een leuke & gekke week was en ik vergat om te bloggen sinds woensdag, leek het me weer eens tijd voor een blogpost over mijn afgelopen week. Lees over mijn belevenissen in week 44!

Maandag: Heel veel vreten
De week begon natuurlijk gewoon op werk, waar ik een lekker dagje had. ‘T werd wel een beetje laat, omdat we het behoorlijk druk hebben, maar prima. ‘s Avonds at ik heerlijke pannenkoeken en had ik een ultieme chillavond met domme youtubefilmpjes, de finale van HNTM (ook dom) en heel veel snacks. Maar daarover lees je in mijn Grazia eetdagboek, dat binnenkort in de Grazia komt te staan.

Dinsdag: Champagne!
Dinsdag was ook weer another day at the office. Ik kreeg te horen dat ik een vast contract krijg bij DeLaMar, dus dat moest ‘s avonds met le boyfriend gevierd worden. We aten Turkse Durum, heerlijk, maar niet per se feestelijk, en dronken daarna champagne met taart.

Woensdag: Uiteten bij YamYam
Woensdag was ook weer een werkdag, maar ik was 100% in partymodus door het goede nieuws van m’n vaste contract én de high waar ik nog steeds op zit door de boeklancering vorige week, dat ik besloot uit eten te gaan. Helemaal spontaan streek ik met vriendin Layla neer bij YamYam, om daar een verrukkelijke pizza en een goddelijk toetje te verorberen. Mjam! 😀 Vet heerlijk!

‘s Avonds begon ik nog even een postorderbedrijfje bij mij thuis en verstuurde ik de eerste lading OMNOMNOM-tasjes naar lezers die ‘m wilde hebben. (En straks gaat de volgende lading op de post!).

Donderdag: De ontdekking van de hemel & opnames voor RTV Noord Holland & METRO!
Donderdagochtend begon dan eens anders dan anders. Ik werd om kwart over 7 wakker ge-appt door een schoolvriend die me meldde dat ik op de voorpagina van de Metro stond!! In één klap was ik natuurlijk KLAARWAKKER. Bovendien had ik om 8 uur een afspraak met Sjoerd Hilarius (haha, zo heet hij echt ;)) voor opnames voor zijn radioprogramma dat iedere dag om kwart over 5 op RTV Noord Holland wordt uitgezonden. We zouden gaan koken (om 8 uur ‘s ochtends!) en dus maakte ik pasta pesto klaar. Een simpel recept uit mijn kookboek, waarbij je best wat leuke geluidjes kon maken (pan met pruttelend water, staafmixer) zodat ‘t leuk over zou komen op de radio. Bovendien is pasta pesto een ideale to-go maaltijd en kon ik ‘t dus ‘s avonds op werk nog prima opeten.

Na de opnames ging ik dus naar werk en daar bleef ik tot ‘s avonds laat. We hadden van 28 okt t/m 2 nov de Ontdekking van de hemel, het toneelstuk met o.a. Waldemar Torenstra, staan in DeLaMar en ik was razend benieuwd. Met een paar collega’s ging ik dus naar de voorstelling :). Daarna ging ik naar huis om thuis nog even Expeditie Robinson terug te kijken, want daar had ik me stiekem ook al de hele dag op verheugd.

Vrijdag: Welkom in de familie & borrelen in Rotterdam
Vrijdag zou weer een lange dag worden. Ik begon natuurlijk op werk, waar ik eens een lekker ontbijtje voor mezelf maakte. Toen een leuke, drukke werkdag met last minute stress tot half 7 en toen snel de fyra gepakt, met een collegaatje, richting Rotterdam, omdat we naar de eerste try-out van Welkom in de familie gingen, in Theater aan de Schie. Welkom in de familie is een nieuw toneelstuk geproduceerd door DeLaMar, dat vanaf aanstaande woensdag alleen bij ons in het theater te zien is. Wij mochten alvast de allereerste voorstelling voor publiek zien en wat was het goed!! Jemig, zó goed gespeeld al voor een try-out en het is echt een heel heel heel leuk stuk. Het is toneel en gaat over een groep vrienden die een etentje houden dat totaal uit de hand loopt. Het is goed, leuk, grappig en het staat in een prachtig decor. Bovendien wordt er continu gegeten en maak ik dus vanavond couscous klaar, omdat ik daar al sinds vrijdag zo’n zin in heb. Echt, ik raad dit toneelstuk enorm aan 😀 Weet je niet zeker of het je leuk lijkt of vind je theater te duur? Kom deze week naar de try-outs in DeLaMar waar je er al voor 5 euro (that’s it!) bij kunt zijn. Echt! Het is zo tof!!

Na deze toffe voorstelling doken Martie en ik Rotterdam in voor een hapje en een drankje.

Zaterdag: Ultiem chillen & een interview
Zaterdagochtend werd ik wakker met vriendlief in een heerlijk warm bed, het zonnetje kwam binnen door het raam en de poes stond mauwend voor de deur om knuffels te vragen. Vet goede zaterdagochtend. Ik vertrok op tijd (lees: 12 uur) richting Amsterdam, voor een lekker weekendje voor mezelf. 0 plannen en dus heel veel tijd om m’n blog goed bij te werken en m’n huis op te ruimen. Het was zo’n drukke periode geweest, dat ik me gigantisch verheugde op dit weekend. En lekker was het zeker! De treinreis van Rotterdam naar Amsterdam duurde weliswaar ongeveer drie eeuwen (met duizend werkzaamheden en vertragingen); het kon m’n humeur niet drukken. ‘s Middags had ik een interview met een studente van de HvA (tevens lezer van mijn blog) en we kletsen zomaar een uur weg, super gezellig! Daarna ging ik naar huis om keihard te chillen. Wasjes draaien, the voice terugkijken, beetje opruimen. Heerlijk! ‘s Avonds maakte ik kikkererwtenburgers klaar en die waren heel lekker. Daarna deed ik geen ruk en viel ik om half 10 al in slaap op de bank. Om kwart over tien lag in in bed en heb ik heeeerlijk getukt tot zondagmiddag.

Zondag: Ultiem chillen & poetsen & #metime #geitenkwarkmomentje
Ik werd pas rond een uurtje of 12 wakker en man, wat had ik lekker geslapen. Tijd voor nog zo’n chille dag. Ik begon mijn tweede ultieme weekenddag in het zonnetje in de achtertuin waar ik een heerlijke tosti at en de grazia las. Daarna ben ik lekker gaan bloggen en de rest van de middag flink aan de slag gegaan in huis. Alles moest weer even schoongemaakt en gezogen worden. En toen ik rond een uur of half 4 klaar was, werd het tijd voor een grote Leonie-schoonmaak. Ik nam een VET lange douche en was helemaal zen toen ik er onder vandaan kwam. Daarna deed ik boodschappen en maakte ik een van m’n lieverlingsrecepten-op-zondag klaar. Dat komt straks online :).

Het was dus echt een toffe week. Aan de ene kant nog steeds druk met m’n boeklancering van vorige week en aan de andere kant was er eindelijk weer een beetje tijd om m’n sociale leven op te pakken én tijd voor mezelf. Vet heerlijk.

Ik chill ‘m nog heel even door op deze zondagavond en ga dan totaal opgeladen (maar wel snipverkouden) morgen beginnen aan een nieuwe week :).


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *