Vega: Pannenkoeken met champignons, paprika en stroop

Hello daar! Vandaag wist ik meteen al ’s ochtends wat ik wilde eten vanavond. Ik las deze blogpost van Brouwetje en spotte daar heeeerlijke pannenkoeken met stroop. En die kreeg ik de hele dag niet meer uit m’n hoofd. Mooie bijkomstigheid was dat ik nog ongeveer vijf pakken pannenkoekenmix in huis heb (zo’n typisch ding waarvan je in de supermarkt altijd denkt ‘Had ik die nou nog, of niet…’ en dat je ‘m dan toch koopt omdat je in ieder geval niet zónder kunt). Dus, pannenkoekenmix te over. En laat ik nou ook nog heel veel (over datum) champignons en paprika;s in de koelkast hebben liggen. De chapignons waren houdbaar tot 17 oktober, maar ik hallucineer nog niet en ze smaakten prima, dus volgens mij kun je ze gewoon nog eten, 10 dagen na dato. 😀

Nodig voor ̩̩n persoon: 1 gele paprika Рstuk of 10-15 al dan niet overdatum champignons Рpannenkoekenmix Рei Рstroop

Nu moet ik toegeven dat het er op de foto ook niet al te smakelijk uit ziet… Maar het was echt lekker! Snij de champignons en paprika in kleine stukjes en bak 4 minuutjes in olijfolie. Mix de pannenkoekenmix met ei en water en bak de pannenkoeken. Serveer met de paddestoelen en paprika en stroop natuurlijk. Eet smakelijk!

Mjam! 😀 Dat was ‘m!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

11 reacties op “Vega: Pannenkoeken met champignons, paprika en stroop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *