Boodschappentasjes #OMNOMNOMNOMNOMMM / Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet – nu te koop!

Hi there! Op mijn video waarin ik de goodiebag van de boekpresentatie liet zien, kreeg ik echt onwijs veel leuke reacties op het canvastasje! En omdat ik ‘m zelf ook awesome vind, had ik er meteen wat extra besteld en dus… Heb ik nu nog een stuk of 50 canvastasjes liggen thuis! En jij kunt ‘m van me kopen!

Details
Op de voorkant staat ‘Vanavond eet ik GEWOON WAT EEN STUDENTJE ‘S AVONDS EET.blogspot.com’ en op de achterkant staat #OMNOMNOMNOMNOMMM. Het is een canvastasje zoals iedere andere, van dun materiaal en hij kost €7,50.

Ik wil ‘m!
Stuur mij even een mailtje met je naam en adres en zet in het onderwerp ‘Boodschappentasje’, dan antwoord ik met m’n rekeningnummer. Schrijf het bedrag over o.v.v. je naam en adres en dan zorg ik dat het tasje jouw kant op komt! Het tasje wordt verstuurd in een envelop en alleen binnen Nederland (sorry!). En er zit geen garantie op, je kunt ‘m niet retourneren, etc. Maar dat lijkt me logisch, haha!

Er zijn echt maar max 50 stuks, dus wees op tijd. Wie het eerst komt, die het eerst maalt (of hoe je dat ook zegt).

😀


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *