Mijn boek is uit! Alle praktische info op een rij :)

Hoi leuke mensen! Afgelopen dinsdag heb ik mijn eigen kookboek gelanceerd! SUPER vet! En dat is je vast niet ontgaan en er zijn ook al een heleboel lezers die ‘m meteen al in huis hebben gehaald, maar ook een heleboel die ‘m nog niet hebben en dus in deze blogpost even alle praktische info op een rij. Hysterische kookboeklanceringsverhalenenvideo’seninterviews lees je hier. Oké, nu praktisch.

IK HEB EEN KOOKBOEK UITGEBRACHT!
Wiehoe! Het is een kookboek van 176 pagina’s met 70 recepten die heel makkelijk & snel te bereiden zijn, met korte ingrediëntenlijstjes met producten die je allemaal kent, zodat je precies weet hoe het smaakt én die je allemaal gewoon in de supermarkt kan halen. En het is echt niet alleen voor studenten! Bijna iedereen heeft inspiratie nodig voor z’n avondeten, toch? 😀

Waar kan je het kopen?
Je kunt mijn boek gewoon bestellen via mijn blog via deze link. Voor 23:00 uur besteld betekent de volgende dag in huis, woehoe! Verder is mijn boek natuurlijk verkrijgbaar via bol.com en ligt hij in heel veel winkels, waaronder de Bruna, Bijenkorf, Scheltema, Ako, ehmmmmmm en nog veel meer adressen door heel Nederland! En zelfs in België ligt ‘ie in de winkels! O.a. in Antwerpen en bij de boekenwinkel die mijn Belgische vriendinnetje Mien bestempelde als ‘de standaard boekhandel’, dus die kunnen jullie ongetwijfeld vinden? Vanuit het buitenland kun je overigens ook gewoon bestellen via bol.com!

Wat kost dat?
Het kookboek kost 20 euro. Niet meer en niet minder! Daarvan kun je 70 dagen overleven met iedere dag een andere maaltijd. Best fijn, toch? 😀

Kan ik een gesigneerd exemplaar krijgen?
Dat kan! Ik heb nu nog niet op de planning om langs allemaal boekhandels te gaan voor signeersessies, maar mocht daar enorm animo voor zijn, dan wil ik dat natuurlijk doen! Wat ik wél doe – en al heb gedaan in Utrecht – is stiekem langs een paar boekhandels gaan, daar een aantal exemplaren signeren en dan kun je die dus kopen! Op social media deel ik dan waar de gesigneerde exemplaren liggen! Die kun je dan dus mooi halen. Maar wees er op tijd bij! In Utrecht waren ze meteen uitverkocht….  (Tja, ik had het zelf ook niet gedacht, haha! :D)

Ik vind dit interessant, interview?
Wil je in contact komen met mij of de uitgeverij? Stuur even een mailtje!

Heb je mijn boek in huis?
Ga er – net als deze lezers – mee op de foto!! 😀 En als je ‘m leuk vindt, wil je dan een review schrijven op bol.com? En als je ‘m helemaal kut vindt, let me know!

Nou, dat was ‘m wel. Ik hoop echt dat jullie ‘m massaal aanschaffen 😀 Ik ben er trots op en blij mee en ik denk dat je er veel inspiratie uit kunt halen :D. Dus, gewoon doen! 😀

Vragen?Nog niet alles duidelijk of gewoon een prangende vraag? Shout! In de comments hieronder! 😀


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

5 reacties op “Mijn boek is uit! Alle praktische info op een rij :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *