VIDEO: Speeches tijdens de boeklancering

HOI! Het is je vast niet ontgaan dat ik afgelopen dinsdag mijn eigen kookboek heb gepresenteerd in Pacific Westerpark. Je kunt hier ALLES lezen over de dag van de boeklancering, want die dag was heeeeeel erg leuk.

Gijs, diegene die de trailer van mijn boek ook heeft opgenomen, heeft de speeches die tijdens de avond zijn gehouden gefilmd. Een speech van Juliët, van de uitgeverij, die super leuk, grappig en ubercool was, mijn speech, die heel snel ging maar waarin ik wel alles heb kunnen zeggen wat ik wilde, én de speech van Serena van beautylab.nl, aan wie ik het eerste exemplaar overhandigde.

Je kunt de speeches HIER terugkijken! 😀 Iets wat ik zelf denk ik nog honderd keer ga doen en iedere keer met een Big Smile op m’n hoofd. 😀

Inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn boek via deze link óf ga morgen (of overmorgen, of volgende week, maar wacht maar niet te lang!) even langs de boekhandel, Bruna, Bijenkorf, AKO, etc!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *