Luxe zondagsmaal: gebraden kippenbout met rode wijn, paprika’s en abrikozen, met couscous, spinazie en feta

Hoi leukerds! Het is vandaag zondag en ik had een gruwelijk lekkere dag, zoals je al hebt kunnen lezen in mijn terugblik op afgelopen week. En als ik zo’n lekkere zondag heb, wil ik nog wel eens zin hebben om een uitgebreide maaltijd klaar te maken. In mijn kookboek heb ik een héérlijk recept staan voor gebraden kippenbout met paprika’s, abrikozen, rode wijn, couscous, spinazie en feta en dus maakte ik dat recept vanavond klaar. Bovendien had ik al zin in couscous sinds ik afgelopen vrijdag de voorstelling Welkom in de familie zag, waarin heerlijk Marrokaans voedsel wordt verorberd én ik heb net m’n salaris binnen, waardoor ik helemaal los kan in de keuken. Nice!

Het recept van deze verrukkelijke kip uit de braadpan vind je in mijn kookboek op pagina 150-151. En ik kan ‘m ten zeerste aanraden :D.

Ik wil dat kookboek!
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview en lees hier meer praktische info.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

4 reacties op “Luxe zondagsmaal: gebraden kippenbout met rode wijn, paprika’s en abrikozen, met couscous, spinazie en feta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *