Makkelijke pasta: Spaghetti met spinazie, soepballetjes en peppadews

Hoi allemaal! Gisteravond blogde ik niet omdat ik aan de buis gekluisterd de derde aflevering van Sherlock moest kijken, seizoen 3 episode 3. En toen had ik geen tijd voor een blogje, first things first :P. Maar vanavond wel! Terwijl mijn soepje voor vanavond lekker op ‘t vuur staat te pruttelen, vertel ik jullie graag over m’n simpele pasta met spinazie, soepballetjes en peppadews van gisteren. Want die was lekker 🙂

Nodig voor één persoon: 1/2 blokje 1 persoonsportie diepvriesspinazie van Iglo (nodig: 100gr ongeveer) – ongeveer tien kleine soepballetjes van rundergehakt – spaghetti voor 1 persoon – 8 peppadews uit pot


Het klaarmaken is heel simpel. Je kookt de spaghetti 8 minuten. De spinazie laat je ontdooien in de magnetron op de hoogste stand zo’n 3 minuutjes. De soepballetjes bak je in de pan totdat ze rondom gaar zijn. De spinazie doe je dan bij de soepballetjes in de pan, zodat die ook nog even lekker warm wordt. Giet je spaghetti af, drop je spinazie en soepballetje er op en top af met peppadews. En als je het gaat eten, snij dan lekker alles door elkaar, zodat de smaken goed mengen.

Het was een heerlijk maaltje. Hoewel ik wel de vorige maal van peppadews met spinazie en walnoten wel lekkerder vond. Maar die peppadews door de pasta, die hou ik er in! Bovendien vond ik een goedkoper alternatief ( je weet wel, de vorige keer kocht ik zo’n bakje peppadews die bij de tapas in de AH staan en die was 4 euro, maar nu kocht ik een pot voor 2,50eu geloof ik en daar kun je dus gewoon langer mee doen. En bij lidl schijnen ze nog goedkoper te zijn! Maar daar was ik toevallig niet, dus tja. Maar goed. Lekker dus dit! Oh en opeens bedenk ik me ook dat die peppadews misschien wel héél lekker zijn door mijn favoriete gehaktballetjes in tomatensaus.. Dat probeer ik binnenkort!

Heb jij wel eens pasta met peppadews gegeten? Niet? Echt eens doen!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


6 reacties op “Makkelijke pasta: Spaghetti met spinazie, soepballetjes en peppadews

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *