Gewoon wat een studentje ’s avonds eet op foodness.nl #6 – De ‘in-a-jar-trend’ is geweldig!


Vandaag staat mijn zesde blogpost voor Foodness online!

Food is helemaal hip tegenwoordig en de foodtrends ontwikkelen zich daarom waar je bij staat. Gaat het niet over #superfood, biologisch voedsel of overnight oats (brrr), dan heb je het vast over iets in-a-jar. Of gewoon in het Nederlands: in een potje. Dingen in potjes stoppen is een trend en ik vind ‘m leuk! Bijna dagelijks komt er in mijn Instagramfeed wel íets voorbij in een potje. Iets in een potje stoppen ziet er namelijk super leuk uit. Stel je je keukenplank voor met alleen maar potjes vol met pasta, koekjes of noten: LEUK!

Alles in potjes stoppen staat niet alleen leuk, het is ook nog eens heel handig. Zo kun je er dingen goed in bewaren, zonder dat ze verleppen (of dat de muizen er bij kunnen!), of kun je er gezonde tussendoortjes in meenemen, waar een gewoon bakje niet geschikt voor is. In deze blogpost wil ik je graag inspireren tot een paar leuke ‘To go’s’, uiteraard in een potje.

De rest van deze blogpost lees je hier.

2 reacties op “Gewoon wat een studentje ’s avonds eet op foodness.nl #6 – De ‘in-a-jar-trend’ is geweldig!

  • Hoi Anouk,
    Klopt, we hebben nog een beetje ruzie met Bloglovin, dat pakt nu een verkeerde RSS feed. We zijn ermee bezig, hopelijk is het deze week opgelost!
    Enne, leuk dat je Foodness volgt 🙂

    – Groetjes Claartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *