Leo’s week 43: 4x sport, heel veel werk, naar Rotterdam en Lemmer, een nieuwe podcast en meer!

Hello you! Het is woensdagmiddag, hartstikke zonnig en ik zit in een kleedje gewikkeld aan m’n eettafel Leo’s week te schrijven. M’n werkspirit is minimaal vandaag, maar ik probeer er het beste van te maken, haha. Misschien ga ik zo nog wel even naar buiten om te chillen of ff wat leuks in huis doen. Maar eerst ga ik je bijpraten over mijn afgelopen week. Ik reisde naar Rotterdam en Lemmer, sportte maar liefst 4(!!) keer en bevond me één keer op glad ijs, maakte een nieuwe podcast, peuterde hondenkak tussen m’n zolen vandaan en beleefde al met al een enerverende week, haha. Lees je mee?

Maandag: werk
Op maandag heb ik de hele dag gewerkt en meer is er daadwerkelijk niet te vertellen, haha. M’n werk bestond vandaag uit: drie samenwerkingen, 3 receptenblogs uitschrijven, een blog over Londen schrijven, pakketjes ophalen en een paar dingen voor Instagram doen.

‘s Avonds ging ik sporten en toen was maandag alweer voorbij:).

Dinsdag: op glad ijs…
Op dinsdag ben ik de hele dag druk bezig geweest met een campagne. Ik wilde hiervoor echt iets moois neerzetten en dat is uiteindelijk ook heel goed gelukt, maar dan kan je er dus zomaar een dag mee bezig zijn.

Aan het einde van de middag ging ik weer naar de masseur die m’n knopen echt super goed uit m’n rug kan masseren, dus dat was helemaal chill.

massage

En ‘s avonds ging ik met Jan schaatsen, heel dicht bij ons huis in Haarlem. Echt mega leuk vond ik dit. Ik kan helemaaaaaal niet schaatsen en vond het in het begin doodeng (ik ben zo bang om te vallen en dan per ongeluk weer een been te breken ofzo), dus ik ben dicht bij de rand gebleven. Maar ik vond het ZO gezellig. Dit gaan we vaker doen!

scha

schaats
Speciaalbier na het schaatsen is top

Woensdag: kakdag
Op woensdag begon ik m’n dag met een lesje Body Balance bij een yogaschool bij mij in de buurt. Via Onefit kwam ik bij dit lesje en ik vond het echt vet uitdagend en leuk. In Amsterdam deed ik ook altijd Body Balance en die sport beviel me toen prima. Nu ook weer, YES! Ik was nog op zoek naar iets wat ik iedere woensdag kan doen, dus dit is perfect! In ieder geval tot Sri Lanka ga ik dit doen.

sport

Daarna had ik wel echt een kakdag. Ik heb vaak als ik ‘s ochtends sport, dat er de rest van de dag nog weinig uit m’n handen komt. Ik heb gewoon zó weinig energie. En ik eet echt best oké na het sporten, maar toch blijft de energie uit. Vet irritant. Vandaag ook weer. Maar afgelopen woensdag dus ook, dus ik heb gewoon echt geen ruk uitgevoerd.

Donderdag: helemaal in het nu
Op donderdag had ik gelukkig weer alle energie van de wereld om van alles te doen en dus werd het een lekker druk dagje. Ik editte aflevering 6 van De Poezen Podcast en zette die online, schreef Leo’s week, ging aan de slag met Unox, publiceerde de blogpost over Koopeenkoe.nl. En! In de middag had ik afgesproken met vriendin Marte en baby Merijn. Vét gezellig.

merijn

We lunchten in een kindercafé en wandelden daarna Merijn in slaap en het was echt zo’n heerlijke middag. Ik had 0 besef van tijd en was alleen maar heel erg in het moment, samen met Mart en dat was ZO fijn. Helaas is haar verlof bijna afgelopen. We hebben elkaar de afgelopen tijd wel echt weer vaak gezien en man, dat ga ik wel weer missen straks. Maar goed, komt wel weer. Dit was iig heel chill.

Vrijdag: oma gaat stappen
Op vrijdag begon ik m’n dag met Small Group Training en daarna heb ik echt duizend dingen door elkaar gedaan. Ik was deze week chef over 3 cadeau’s en moest daar van alles voor regelen; van dingen kopen tot printen tot nog ff langs de stad voor dit en nog ff langs die winkel voor een kaart en nog ff inpakken en… Nou ja, je kent het misschien wel. Ik moet zeggen dat de cadeau’s wel allemaal heel geslaagd waren, maar het was een heel geregel, haha. Waar je al niet druk mee kan zijn hè?

cadeau
Tijdens m’n cadeauzoektocht stuitte ik op een lekkere aanbieding bij Hudson’s Bay! HALLO SMEG!

In de tussentijd douchte ik in 2x (1e keer afspoelen en haarmasker indoen, 2e keer haarmasker uitspoelen) en om 2 uur ‘s middags moest ik in Amsterdam zijn voor de mondhygiënist. De hele ochtend had ik me al gehaast en nu stond ik vét lang vét vast op de Dam in een tram waar ik niet uit mocht. En de tijd tikte door. Shit, ik ga te laat komen voor de tandarts.

Bij de praktijk namen ze niet op, dus ik kon helaas ook niet melden dat ik te laat zou komen en tot overmaak van ramp ontdekte ik in de tram ook nog dat er hondenkak onder m’n schoen geplakt zat. IEL. Dat móest ik dus eerst tussen m’n zolen weg peuteren, voordat ik -veel te laat- die tandartsruimte in zou stappen. Vet kleine ruimte, vet ranzige poepschoen, kan echt niet. HELLEP.

Dus ik met een takje op Westermarkt met één blote voet en in m’n hand een schoen, en beetje poep tussen m’n profiel lopen weg peuteren. BAH, wat is dat toch ruk, haha.

Goed, 10 minuten te laat kwam ik bij de tandarts en dat was gelukkig oké. En gek genoeg stond ik 20 minuten later alweer buiten. Normaal lig ik hier altijd een uur?! Zou het dan toch de hondenkak zijn die de tandarts extra snel liet werken? ZO van, brrr; rot op uit m’n stoel? XD

Omdat ik zo vroeg klaar was besloot ik nog even een stukje door Amsterdam te wandelen en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan… Ik kwam langs m’n favoriete sieraden-winkeltje in Amsterdam (Bon boetiek ofzo?) en ontdekte daar dat ze knokkel-ringen hebben (voor bovenaan je vinger) en ik miste de mijne uit Java al zó lang. Ik wilde al zo lang een nieuwe en al helemaal eentje uit Amsterdam, omdat ik m’n ringen altijd koop op plekken met een herinnering (#iederreisjeeenringetje) en in Amsterdam had ik er nog geen gekocht.

love-alles
Ik vind alles mooi

De meiden van de winkel hielpen me echt enorm en hebben zelf een ring op maat vermaakt voor me. Echt ZO fijn! En nu heb ik dus weer een nieuwe ring en ik ben er zoooo blij mee. Eindelijk weer! 😀

Goedddd, toen de trein terug naar Haarlem, want er was nog wat werk aan de winkel! Ik hield me tot het begin van de avond bezig met wat blog-dingen. En daarna haalde ik snackbar-voedsel en daarna ging ik weer naar Amsterdam, voor de verjaardag van vriendin Vera (en Mikki).

urkey
Turkeystick is life
letsgo
Oma is klaar om te stappen

Ze vierde het in het nieuwe Pacific in het westerpark in Amsterdam (een plek waar ik heel vaak naartoe ging en zelfs 5 jaar geleden mijn eerste boekpresentatie deed) en het was echt zo’n gezellige avond. Echt heer-lijk.

topavond

Om een uurtje om half 1 pakte Mik en ik de Uber naar huis en dat was top. Wat een fijne avond <3.

teddy

Zaterdag: familiedag!
Op zaterdag hadden Jan en ik wederom een familiedag op de planning. Net als vorige week. Als je dat veel vindt; de komende twéé weekenden hebben we nog meer familie-shizzle, haha.

Maar goed; deze keer op naar Lemmerrrr! De ouders van Jan zijn 35 jaar getrouwd en dat moest gevierd worden. We lunchten samen, kregen daarna een rondleiding voor het Woudagemaal door de vader van Jan (super mooi gebouw trouwens) en daarna borrelende en aten we een hapje bij Specerij in Lemmer.

wouda

rieland

mooooi

Het was een fijne, ongedwongen familiedag. Heel relaxt en gezellig vond ik het :). En het was ook wel lekker dat Jan en ik ‘s avonds gewoon naar huis gingen, zodat we de zondag toch nog even helemaal voor ons zelf hadden.

amimlie

Zondag: geweldige dag
Zondag was echt een ge-wel-di-ge dag. We begonnen de dag met wandelschoenen in Starbucks. Het zou super mooi weer worden vandaag en daarom wilden we even wandelen op het Kennemerland. Normaal doen we dit altijd aan het einde van de dag, maar waarom zouden we het niet eens ‘s ochtends doen? En dus trokken we de wandelschoenen aan, haalden we koffie en tachtig kaascroissants bij Starbucks en stapten we in de auto naar ‘t Wed.

ontbijt

insta

Daar wandelden we voor uren en het was echt heerlijk. We hebben nog heel lang in de bosjes gestaan om te luisteren en kijken naar burlende herten. Echt zo’n indrukwekkend geluid! Echt vet!

bomen

ronen
Ook ging ik voor het eerst dronen! De drone van Jan was stuk dus nu heb ik een nieuwe gekocht die we meenemen op reis. Maar ik moest natuurlijk wel eerst even oefenen. Voor een eerste keer ging het best wel goed, maar ik wil echt nog veel vaker oefenen! Misschien ga ik wel een cursus doen…

Na een fantastisch begin van de dag gingen we nog ff langs Amsterdam om alvast snorkel-spullen voor de vakantie te kopen. Daarna reden we naar huis en kakten we lekker in. Maar! We moesten nog even schoonmaken van ons zelf en deden dat dus ook nog ff. En daarna doken we nog ff allebei onder de zonnebank, ook ter voorbereiding voor Sri Lanka (waar het momenteel keihard regent en onweert).

zonnebank
Stuurde deze foto naar Janneman die en kamertje verderop lag te verbranden.

‘s Avonds kwam vriend Reinout bij ons F1 kijken en ben ik lekker naar boven gegaan voor Tedflix (credits voor deze woordgrap naar Sander Hoogendoorn ;-)).. Vét heerlijk.

edflix

En dat was mijn week!

Inmiddels is het een zonnige woensdagmiddag in week 44 en het is potjandorie al bijna november. Onze reis naar Sri Lanka komt bizar dichtbij (over 2 weken vliegen we rond dit tijdstip!!) en deze week staat dan ook een beetje in het teken van voorbereidingen. Verder moet er veel gewerkt worden, want er moet natuurlijk wel wát online komen als ik op vakantie ben. En wat socializen betreft heb ik vanavond ein-de-lijk mijn eetclub met onbekende chicks in Haarlem (VET BENIEUWD), ga ik morgen nog eten bij vriendin Laura, hebben Jan en ik vrijdag date night om liefde te vieren en zijn we dit weekend in het Noorden van het land om te meeten met míjn familie. Jep, de familiedagen zijn nog niet over 😀 Haha!

Ik spreek je volgende week weer. Ciao!

PS: Vanavond komt er op Instagram een hele vette winactie. HOUD DAT IN DE GATEN!!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *