Lasagne met gehakt, groentes, kaas, bechamelsaus, kappertjes, sla en Doritos

Hoi! In mijn blogpost van dinsdag kondigde ik al aan dat ik woensdag bij le boyfriend zou eten en lasagne stond op het menu. Nou, en dat was exact het geval, haha. Niet meer, niet minder. Bas maakte de lasagne van Honig, met bechamelsaus, kaas, kappertjes, Doritos en ijsbergsla on the side. Mmmm, precies waar ik zin in had!

Nodig voor vier personen: 300gr gemengd gehakt – 400gr Italiaanse groentes – verse lasagnebladen (die zijn zo lekker) – 1 zakje bechamelsaus (mengen met melk) – een beetje strooikaas – kappertjes – Doritos paprika – ijsbergsla – Lasagnemix (Honig of knorr)

Bak het gehakt rul en voeg de groentes er aan toe. Bak 2 minuutjes. Doe de sausmix van Honig erbij en verder moet je even lezen op de verpakking hoe het moet, haha. Ik kan hier wel een heel verhaal typen, maar Bas heeft gekookt en ik weet de achterkant van het Honig-pakje niet uit m’n hoofd, hehe. Dusss… Top de lasagne af met bechamelsaus (ook volgens verpakking klaarmaken), strooi er wat kaas over en kappertjes. 30 minuutjes in de oven en klaar! Serveren met ijsbergsla, lekker fris, en Doritos paprika is een aanrader 😀

Dus, dat was precies waar ik zin in had sinds mijn collega Marte afgelopen dinsdag lasagne zat te eten op werk. Heerlijk!

Kook jij wel eens uit pakjes?


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

10 reacties op “Lasagne met gehakt, groentes, kaas, bechamelsaus, kappertjes, sla en Doritos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *